Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (56/177) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---nekog,lupili samar gradjanima Beograda i Srbije.
--- Kraj citata ---

PA PEDERI SU JUCER POPLJUVALI SVE BEOGRADJANE KADA SU REKALI DA JE BEOGRAD KONACNO IZGUBIO NEVINOST.

Pirat:
posle ovoga nece vise biti ni pomisli na paradu  :)... ne podrzavam nasilje , ali realno i objektivno, nazalost, danas izgleda samo tako moze nesto da se postigne kod nas... znaci niko ovde nije ni izgubio ni pobedio u globalu , dokazano je samo da nema demokratije... jer da je ovo demokratska zemlja, pobedilo bi vecinsko misljenje naroda , a to je da parade u Srbiji ne moze biti (i pokusali smo na miran nacin)...na kraju krajeva nije se ovde nikad vodila rec o netoleranciji prema homoseksualcima, ja iskreno dok im se nije javila ta ideja da se eksponiraju i da traze neka" prava"... nikad nisam imao nista protiv bilo kojeg od njih... jer na kraju krajeva svako gleda svoja posla i svako zivi kako misli da treba da zivi... znaci drustvo ih je sasvim dovoljno tolerisalo , sami su sebi napravili medvedju uslugu i sami su sebe deklarisali kao manjina ... jbg mozda negde drugde  ali ovde u Srbiji ne...  pa da bude njih 100 u urgentnom, zbog cega ... jebala ih njihova seksualnost... izazvase nam sranje koje nam sada uopste pored toliko drugih stvari nije trebalo...

Sasa Ilic:
Slomljneo je samo milion evra sta je to? Pa iste tollike pare su date za onog idiota ako se secate sto je prebio onog amera pa nikom nista..Placali smo razna sranja platicemo i ovo..Poenta je da necemo dozvoliti da nam uzmu i ono malo sto je u nama ostalo a to je vera u Boga!!

breshahils:
Ja ni 5oktobra nisam odobravao da se pali i ruši ono što će u krajnoj računici narod tj mi svi da platimo.
Znate svi vrlo dobro da se glas jednog spremnog za rušenje mnogo jače čuje nego 99 mirnih protestanata koji sticajem okolnosti i sami postanu huligani.
Huligan se postaje i iz nemoći da se postigne cilj zbog koga je 90% njih došlo...da skrcaju pederčine, e kad su nemoćni to da urade bes se preusmeri tamo gde ne treba na žalost.
Meni je žao što se nije sve malo bolje organizovalo (sad će mi neko reći NE TUPI NEGO dođi da organizuješ) i što se nije postigao cilj....izlomiti bolesne mozgove koji su došli da se ponose sa svojim bolesnim ponašanjem, pederi se izvukli bez posledica.

Dobronamerni savet bez cilja da se sa nekim raspravljam, šta je bilo bilo je ali sledeći put ORGANIZACIJA, SVI na jednom mestu, razbiti kordon policije da bi se došlo do koga treba da se dođe uz najmanje posledice za drotove i razbiti PEDERČINE.

vuksa:
bebac voli kad ga razbiju zato i pise kako se organizovati sledeci put :D
hahaha ja se izvinjavam na off

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju