Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (57/177) > >>

srebrni vuk:

--- Citat: mr.perfect86  Oktobar 11, 2010, 10:23:25 pre podne ---Slomljneo je samo milion evra sta je to? Pa iste tollike pare su date za onog idiota ako se secate sto je prebio onog amera pa nikom nista..Placali smo razna sranja platicemo i ovo..Poenta je da necemo dozvoliti da nam uzmu i ono malo sto je u nama ostalo a to je vera u Boga!!

--- Kraj citata ---
X2

breshahils:

--- Citat: vuksa  Oktobar 11, 2010, 10:30:35 pre podne ---bebac voli kad ga razbiju zato i pise kako se organizovati sledeci put :D
hahaha ja se izvinjavam na off

--- Kraj citata ---

Kako zna moj brat, dobro je pa sam pratio upustva organizatora juče pa sam sačuvao živu glavu hahahahaha

Sad ću Vam reći šta će biti:
Pohapsiće koga mogu, i ko je provaljen da je radio nešto:kamenovao, palio, krao, tukao se... i naravno sve će ih osuditi i sledeće godine će proći parada bez mnogo cimanja.

Ted Arcidi:
Bice tako,ako ova govna ostanu na vlasti do tada i ako budemo cutali sledecih godinu dana.
Jedna vest je u svemu ovome prosla ne zapazeno, kako famozni clan 11 vazi  za Srbe, ali ne i za pedere i to u istom danu, to je valjda ta ravnopravnost.

"Policijska uprava u Novom Pazaru zabranila je danas održavanje skupa "Za srpski Novi Pazar", koji je bio zakazan za nedelju u 11.00 časova.
"Zabranili smo održavanje ovog skupa, na osnovu člana 11. Zakona o okupljanju građana", rekao je policijski zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman."

sasacg:

--- Citat: Deja  Oktobar 11, 2010, 02:30:35 pre podne ---
--- Citat: sasacg  Oktobar 11, 2010, 01:13:19 pre podne ---Znaci i za taj usrani 5. oktobar kazes isto...Praznoglavi huligani i interesne grupe (mada je ovo i vise nego tacno)?
--- Kraj citata ---
Pa i jeste, sjahao kurta da uzjase murta...

--- Kraj citata ---

Mnogo gori murta kako se ispostavilo...

--- Citat: Deja  Oktobar 11, 2010, 02:30:35 pre podne ---
Da ste svi blejali lepo i niko nista nije pricao o demonstracijima, ne bi dobili ovoliku publiku, ne bi nam truntao Bramerc i Kacin ponovo, mozda ne bi ni doslo do parade.
Kao sto sam 20 puta rekao i Ted bolje objasnio, ovo je sve iscenirao neko, vi ste samo bili pijuni...

--- Kraj citata ---

Ma jebe mi se bre za Bramenca, Kacina i ostala govna...Jesu nam oni mama i tata da nam govore sta da radimo i udaraju nam vaspitne kad god nesto nije po njihovoj volji i za njihov dzep?

I neka nam ne daju u tu usranu EU,kamo srece da je tako....Znaci jos jedna dobra stvar iz svega ovog bi proizasla

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Policijska uprava u Novom Pazaru zabranila je danas održavanje skupa "Za srpski Novi Pazar", koji je bio zakazan za nedelju u 11.00 časova.
"Zabranili smo održavanje ovog skupa, na osnovu člana 11. Zakona o okupljanju građana", rekao je policijski zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman."

--- Kraj citata ---

aj da ovu vest procitas negde drugde
ali da srpska policija zabranjuje okupljanje gradjana pod parolom ZA SRPSKI NOVI PAZAR..... :-X :-X :-X :'( :'(

pa sve je bilo jasno posle kosarkaske utakmice...jbg..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju