Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (59/177) > >>

IGOR_X3M:
Mislim da se vise nikad nece odrzati ova usrana parada. Nemoguce je da se posle ovoga odrzi ponovo iako je cilj odrzavanje svake godine.
Sad ce i Hilari doci da nam deli malo packe. Jbt eto iz kog razloga nas EU ne moze svariti, jer smo mi JEDINA nacija koja ima jos uvek zdravo tkivo, i dostojanstvo.
Cuj pederi manjina.......pa brate >:( ??? ???

--- Citat: sasacg  Oktobar 11, 2010, 11:52:48 pre podne ---Ma jebe mi se bre za Bramenca, Kacina i ostala govna...Jesu nam oni mama i tata da nam govore sta da radimo i udaraju nam vaspitne kad god nesto nije po njihovoj volji i za njihov dzep?

I neka nam ne daju u tu usranu EU,kamo srece da je tako....Znaci jos jedna dobra stvar iz svega ovog bi proizasla

--- Kraj citata ---

Bas tako nadam se da nikad necemo da udjemo u tu usranu EU

Ted Arcidi:
Pokusace oni ponovo sledece godine, boli njih taman da su juce svi izginuli,opet bi probali.
Pa jedan od pederskih aktivista je porucio " mi smo setali, crknite".
Jebote koliko su to bolesni ljudi, setali su 300 metar u krug,ogradjeni barkadama i kordonima policije sami sebi stavili zute trake kao znak raspoznavanja i razbezali se u sitnom galopu u svoje jazbine, pa ako je to uspeh onda ja nemam nista protiv, nek setaju tako obelezeni i izolovani od normalnog sveta, bolest i treba lokalizovati i ne dozvoliti joj da se slobodno siri

Wroy:
ma ja kad sam procitao da se hvale kako je juce BG izgubio nevinost zagrcnuo sam se..... :(
pokusace sledece godine sigurno....ali opet kazem... docice vise ljudi, i docice i oni koji drze cekic,motiku,dleto... po ceo dan i to svaki dan ne bi li prehranili svoje porodice ...
njihove ruke su kudikamo teze.... pa cemo da vidimo onda koliko ko vredi....

--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 11, 2010, 01:11:49 posle podne ---ako je to uspeh onda ja nemam nista protiv, nek setaju tako obelezeni i izolovani od normalnog sveta

--- Kraj citata ---
iskreno se nadam da nece moci nikad vise ni tako...

nbg-v:
Bas tako nadam se da nikad necemo da udjemo u tu usranu EU

[/quote]
  sad kad su nam dali pasose da putujemo gde hocemo, i koji cemo kurac u EU...
ne vidim neku realnu dobit od toga..
te benificije koje oni nude ovdasnji mentalitet  ne bi prihvatio... jer ljudi naviknuti na vecitu korupciju, mito i kradju  ne bi dozvolio da im se poremeti dosadasnji izvor prihoda- nastavili bi da rade kao i do sad i ubrzo bi postali zadnja rupa na svirali te EU...
a pederi mogu da pokusaju ponovo da setaju- ali mislim da im je polednji put dozvoljeno zvanicno... izaziva preterano nezadovoljstvo naroda,jer sledeci put bi mogao da bude stvarno mnogo krvav a moze i neki drzavni udar da se desi- sta ce onda jadni politicari ako ostanu bez fotelja i ako im Hilari okrene ledja jer ne volimo pedere...

Ted Arcidi:

--- Citat: Wroy  Oktobar 11, 2010, 01:22:18 posle podne ---ma ja kad sam procitao da se hvale kako je juce BG izgubio nevinost zagrcnuo sam se..... :(
pokusace sledece godine sigurno....ali opet kazem... docice vise ljudi, i docice i oni koji drze cekic,motiku,dleto... po ceo dan i to svaki dan ne bi li prehranili svoje porodice ...
njihove ruke su kudikamo teze.... pa cemo da vidimo onda koliko ko vredi....

--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 11, 2010, 01:11:49 posle podne ---ako je to uspeh onda ja nemam nista protiv, nek setaju tako obelezeni i izolovani od normalnog sveta

--- Kraj citata ---
iskreno se nadam da nece moci nikad vise ni tako...

--- Kraj citata ---
ako ostane ova moci ce sigurno i to jos gore.
sada ce naplasiti narod "jezivim" kaznama,kako rece jedan od zvanicnika juce,mada nam veca jeza od njih ne treba.
Nastradace kao i uvek oni koji se bore za sve ostale, a narod ko narod, vrtece glavom i sazaljevati ih i prstom nece mrdnuti.
Borba protiv parade zla 2011 ne pocinje sledeceg oktobra vec danas, ali od toga nema nista, jer koliko sutra ce se zaboraviti sta je bilo i svi ce opet napuniti usta evropskom unijom, vlast ce narodu podeliti malo milostinje od par hiljada dinara, malo povoljnijih kredita i svi ce zaboraviti momke koji su pohapseni, takva je ovo zemlja svakog cuda za tri dana

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju