Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
srebrni vuk:
)
--- Citat: Ted Arcidi Oktobar 11, 2010, 02:23:43 posle podne ---http://www.youtube.com/watch?v=52s9QsjChTk
--- Kraj citata ---
xaxaxaxa okolina mog kraja :-)))))))
Pedja_Petrovic:
...brate,trebalo je imati jaja i suprostaviti uvek i tradicinalno neugodnom napadu nekoliko svestenika koji nose ikone...
Vexxx:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 11, 2010, 10:07:28 pre podne ---
--- Citat: Vexxx Oktobar 11, 2010, 09:52:27 pre podne ---Ma samo da spakuju ove zivotinjesto razbijaju da mogu ko covek da prodjem krajem. Da ne gledam da me neka nadopana budala nabode radi 200 dinara
--- Kraj citata ---
pa zar ti ono ne zivis u ns?
hahahhahahahhahahahhahahahhahahah
--- Kraj citata ---
Pa zivim ali ta zivina koja je bila tamo zivi u mom kraju...
Pedja_Petrovic:
daj ne seri bre
jel sam i ja zivina za tebe i takve kao sto si ti>?
zaboraljvas da ja znam ko si i kako izlgedas miki a tvoj izlged govrri vise od reci......
dakle........DALI SAM I JA ZIVINA KOJA JE NA DOPU a pederi kojima je guzica rascvetana od kurceva i sa ko zna koliko bolesti na sebi su cisutnici kojij je prosto dika i za ponos videti....
Pedja_Petrovic:
a bitno da je ivica jako ljut sto su govirli da policija ide na kosovo jer njemu je jako stalo do kosova a samo su natuknuli a ce gas i struja da poskupe u dec tj ono makijevalisticki su objavili
STRUJA IU GAS NECE POSKUPETI DO DECEMBRA
dobro..vexxu ovo nije bitno jer njemu je najbitnije da ga neko ne nasamara kada bude izlaio iz nekog bara gde se okupljaju ;D ;D ;D..jebes gas..grejacemo tj grejace jedan drugoga...
a odgovr drazava ce reagovati strasno kako najavljuju za sve izgrednike hahahahhaha
JEBEM TE SRBIJO !!
bitnoi da hilari sutra dolazi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju