Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milos Zivanovic Septembar 28, 2011, 07:58:13 pre podne ---a nije mogao da se snimi film o zivotu Srba na Kosovu... to nije moglo, jer jbg mi ipak imamo mnogo vaznije i ozbiljnije teme... verovatno ni jedna organizacija za ljudska prava nije htela da da parice za to... ili neko od drugara iz EU... >:(
i posle nek neko kaze, pa nije neophodno nasilje.... ::)
--- Kraj citata ---
jbg
Pirat:
nasilje nije resenje... to sto ces nekom pederu razlupati glavu zadovoljices samo neki svoj trenutni nagon koji ces najverovatnije skupo platiti... ali svako ima pravo na svoje misljenje ... pa tako i sa ovom situacijom ... ako neko misli da treba da izadje na ulice da pravi nerede itd to je njegov izbor... meni licno to zvuci primitivno i nikad se ne bih spustao na taj nivo... uostalom JEBIGA za ova govna je Srbija glasala , glasali su za evropsku uniju eto sad pa nek pederi giljaju po ulicama... meni licno je tema o paradi izlizana vise mi muka kad slusam o tome ... jednostavno dosadni su , smorili su vise sa tim njihovim pravima , sa tim morbidnostima , jbt i film se napravio o tome... dodje ti onako pa se zapitas GDE JA ZIVIM... dobro je da nije u pitanju neki radni dan inace bih poludeo da zatvore ulice ...
sasacg:
Znaci tebi je ok da oni slobodno setaju ulicom,drze se za ruke,vataju,pa za neku godinu usvajaju klinca?
Sve je to ok?
Nasilje nije resenje?A koje je onda resenje?Ako drava nece da zabrani tu retardiranost,sta drugo preostaje?
cobelix:
gej parada je u srbiji obicno RUGANJE nama normalnim ljudima koji imamo potrebe za suprotnim polom :)
a njih 100ak sto pokusava da svojom SETNJOM pokaze "nesto" i da dokazu da su manjine MOCNIJE u odnosu na vecinu u ovoj drzavi!!!
sve se ovo desava jer u samoj VLADI ima istih takvih.... the end of story
cekamo vas feggetiiiiiiiiii
Pirat:
@sasacg... ti zaista mislis da od tebe ili mene zavisi i dal se mi uopste pitamo za situaciju ... zaista mislis da je tako? pa jer se postiglo nesto time sto su izasli na ulice prosla koliko puta? jel se sprecilo nesto ? nije ... jel bilo povredjenih jeste... jel bilo uhabpsenih , jeste , jel se lomio grad jeste, jesu se pederi prosetali galantno po gradu , jesu , jesu li oni mozda postigli nesto? haha pa nisu .... e isto tako ce biti i sada... i nista novo nista staro... dzaba lozenje da tu ista moze da se ucini dzaba...opet jovo nanovo i vise mi muka i tih pedera i tih klinaca sto ce da izadju da lome grad au kurac samo reprize i nista vise...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju