Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (99/177) > >>

Pirat:

--- Citat: Milos Zivanovic  Septembar 28, 2011, 09:15:59 posle podne ---mozda ovo zvuci malo pederski... ali stvarno me zanima ime tog lokala da svratim hahahahahaahahah  :D

--- Kraj citata ---

zove se smajli... da da bas kao smajli  :)  sad ti mene ne pitaj kako sam saznao za to hahahahah ....  i da kad god prodjes pored tog lokala je pederbal ... toliko o nepravdi prema njima... :)

Milos Zivanovic:
hahahahahha mnogo ste mi sumnjivi  :D

a sad malo ozbijnosti opet - DAL JE REALNO OVO?

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/178538/Gej+parada+%C3%BCber+alles*+(iznad+svega).html

edit: i ko su ti ljudi koji sastance i pitaju se o pitanjima ove zemlje? kakve veze oni imaju dal ce da se odrzi ovo sranje ili nece?odakle bre nima pravo glasa a ne da odlucuju? zasto se sastanak pedera odrzava u nemackoj ambasadi? jbt ne verujem  :(

Fat Dragon:
Pa da znaš i meni smo sumnjivi koliko smo se raspisali o ovoj temi. ;D ;D ;D
Nego imam ja jedno pitanje:Ako te startuje peder , je li to kompliment ili uvreda?

sasacg:

--- Citat: Fat Dragon  Septembar 29, 2011, 10:17:51 pre podne ---Pa da znaš i meni smo sumnjivi koliko smo se raspisali o ovoj temi. ;D ;D ;D
Nego imam ja jedno pitanje:Ako te startuje peder , je li to kompliment ili uvreda?

--- Kraj citata ---

To bi bio Urgentni u najavi ;D

Pirat:
a bebac samo nadgleda temu hahahahah

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju