Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (103/177) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: wldnbg  Septembar 29, 2011, 01:13:19 posle podne ---
--- Citat: Fat Dragon  Septembar 29, 2011, 01:05:45 posle podne ---Pa kažu da put do muškog srca vodi kroz stomak.Do stomaka se može doći sa dvije strane.A znamo koji put je kraći , a samim tim i brži.

--- Kraj citata ---
pocinjes  da budes sumnjiv-   te "krace i brze putevi" mozda ti znas- mi ne znamo  ... :)

--- Kraj citata ---

hahahhahahah
i ja sam to primetio da ZMAJ ima neke cudne sklonosti
a ovo oko srca
pa vidi
put do muskog i svacijeg srca je veoma KRATAK ako nekoga dovljno iznerviras
tako da..nema potrebe za analnim i ostalim otvorima vec se napravi NOVI OTVOR..hahahha

Fat Dragon:
Meni se sve čini kako je krenulo da ću vam mahati sa parade. ::)

TeH FiLiP:
mene startuju svake nedelje 2-3komada na fejsu sa nikovima Dobar decko,Marko BG i slicno...jedan mi salje poruku "E znam te s foruma,lepo izgledas,ajde ako imas vremena poslaji neki mms :) " i ladno napsie broj fona jbt jbt jbt, tako da ima ih i ovde pa se vi samo skidajte u gace ;D

tenssa:
I mene su preko FB startovali...

BBBbbb:

--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 29, 2011, 03:20:34 posle podne ---mene startuju svake nedelje 2-3komada na fejsu sa nikovima Dobar decko,Marko BG i slicno...jedan mi salje poruku "E znam te s foruma,lepo izgledas,ajde ako imas vremena poslaji neki mms :) " i ladno napsie broj fona jbt jbt jbt, tako da ima ih i ovde pa se vi samo skidajte u gace ;D

--- Kraj citata ---
:D :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju