Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (109/177) > >>

vlada sin:
Kupio sam pres u petak, video ovaj naslov i momentalno bacio novinu. Jebem ti zivot

vlada sin:
Sad mi drug salje poruku, otisao je na Pazar - Partizan i nisu ih pustili na stadion a onaj muftija doterao iz Turske navijace Fenerbahcea. Pa se posle cudimo sto ce da ostane Beograd i okolina. E Srbijo medju sljivama.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: vlada sin  Mart 03, 2012, 03:30:54 posle podne ---Sad mi drug salje poruku, otisao je na Pazar - Partizan i nisu ih pustili na stadion a onaj muftija doterao iz Turske navijace Fenerbahcea. Pa se posle cudimo sto ce da ostane Beograd i okolina. E Srbijo medju sljivama.

--- Kraj citata ---

sta?

etaoin:
Навијачи Пазара и Фенерахчеа су у братским односима и синоћ су навијачи Фенербахчеа дочекани на тргу са текбирањем, песмам Ово је Турска и ко не скаче тај је четник. Све у свему, еј Србијо међу шљивама :

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/210987/Hiljade-Novopazaraca-docekalo-navijace-Fenerbahcea-uz-Ovo-je-Turska

PEJABG:
gde je sad policija da hapsi?!?! pre neki dan su nasi zandari gurali puske u usta nasim ljudima na barikadma, a sad ne mogu da poapse turke cccc.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju