Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
vlada sin:
Kupio sam pres u petak, video ovaj naslov i momentalno bacio novinu. Jebem ti zivot
vlada sin:
Sad mi drug salje poruku, otisao je na Pazar - Partizan i nisu ih pustili na stadion a onaj muftija doterao iz Turske navijace Fenerbahcea. Pa se posle cudimo sto ce da ostane Beograd i okolina. E Srbijo medju sljivama.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: vlada sin Mart 03, 2012, 03:30:54 posle podne ---Sad mi drug salje poruku, otisao je na Pazar - Partizan i nisu ih pustili na stadion a onaj muftija doterao iz Turske navijace Fenerbahcea. Pa se posle cudimo sto ce da ostane Beograd i okolina. E Srbijo medju sljivama.
--- Kraj citata ---
sta?
etaoin:
Навијачи Пазара и Фенерахчеа су у братским односима и синоћ су навијачи Фенербахчеа дочекани на тргу са текбирањем, песмам Ово је Турска и ко не скаче тај је четник. Све у свему, еј Србијо међу шљивама :
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/210987/Hiljade-Novopazaraca-docekalo-navijace-Fenerbahcea-uz-Ovo-je-Turska
PEJABG:
gde je sad policija da hapsi?!?! pre neki dan su nasi zandari gurali puske u usta nasim ljudima na barikadma, a sad ne mogu da poapse turke cccc.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju