Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
vsns:
ma treba to sve pod led,da ne truju ovo drustvo koje je i onako zatrovano.
u svetu imaju i ovako lepo misljenje o nama,te da smo teroristi te da smo cetnici.... a sad treba da popravljamo los glas na konto toga sto cemo biti naj pederi....
breshahils:
--- Citat: sasacg Maj 22, 2012, 02:51:47 posle podne ---http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=22&nav_category=12&nav_id=611492
Auuuu kako neko zeli razvaljenu guzu,ali dobice malo vise od ocekivanog ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Ja stvarno počinjem da verujem da ove majmune neko finasira samo tako da počnu da se kurče po BG i da ih narod macolama jure i stignu...dalje znate šta bi bilo, da bi sutra dan neko još imao povoda da nas uzjaše ili uperi prstom u ovog što štrajkuje glađu 2-3dana pa odustane i rekli "eto opet je loš režim u Srbiji ajmo sankcije, ajmo ovo ajmo ono" i da opet postanemo crna rupa u sred evrope.
Jbli ih pederi !!!
Nadam se da će ko god odlučivao o tome da ZABRANI bilo kakvu aktivnost na tu temu jer stvarno nebi voleo da nas opet isprovociraju što im je OČIGLEDNO namera i da nas svet vidi po ko zna koji put kao grubijane koji bi samo da se biju.
Ovakvo degenerativno ponašanje "šupak meraklija" samo doprinosi destabilizaciji SRBIJE i ko god bio na vlasti treba se uzeti u pamet da se odobravanjem bilo kakvog šetanja 1dan ili 8dana, može samo da započne lavinu koju niko živi neće moći zaustaviti.
Alooooo bre kakvih 8dana.
Ko god da je na vlasti da mi je iz oka ispao nadam se da neće dozvoliti da se po mojoj SRBIJI šetaju i šalju parole "gay je ok".
FUUUJ bre
breshahils:
Ako bude gey parade biće 10 gore nego ovo:
razbijanje gej parade u Beogradu!!!
Ko god to odobrio ne želi dobro svome narodu.
vsns:
ako bude trajala 8 dana ima vrena da dodju i oni iz naj udaljenijih krajeva,naravno da tuku
uopste sam protiv nasilja ali ako bude tako kako najavljujem to je neizbezno da ne kazem obavezno
breshahils:
--- Citat: vsns Maj 22, 2012, 05:10:03 posle podne ---ako bude trajala 8 dana ima vrena da dodju i oni iz naj udaljenijih krajeva,naravno da tuku
uopste sam protiv nasilja ali ako bude tako kako najavljujem to je neizbezno da ne kazem obavezno
--- Kraj citata ---
Ma znaju oni da nemogu 8dana, ali samo provociraju i teraju narod da ih mrzi sve VIŠE I VIŠE, e kasnije kukaju kad dobiju po pi..ci.
Ne podržavam nasilje, žao mi je što tu ima ljudi koji nastradaju ni krivi ni dužni (drotovi), što strada imovina narodu, što se izdvajaju desetine hiljada eura da se bolesnici obezbede...da bi se prošetala grupa ljudi i urlala "ja njega, on mene i to je super"?
Ja sam prvi od 99,9% nas koga zabole ona stvar ko šta radi u svojoj kući/stanu ali izvinite ne želim da mi dete gleda i kaže "to je ok". To isto je kao kad bi gledala da neko krade u sred bela dana i shvati da je to ok.
To su najobičniji provokatori koji smišljeno hoće da nas destabilizuju.
Po milioniti put kažem ako je to uslov da uđemo u jbnu EU neka se nose u 3pm, možda ću lošije živeti (možda) ali mi bar ćerka neće dovesti za 10godina svoju "devojku".
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju