Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (116/177) > >>

Thor_ZR:
 Šta se svi toliko lože oko te gay parade? Mene lično savršeno zabole što će neki šabani da se prošetaju jedan dan godišnje kroz nekoliko ulica, ali zato ima hiljadu prženica koji će to da iskoriste kao savršenu priliku za demoliranje svega što im padne pod ruku iz čiste obesti. Treba im lepo ukinuti medijsko praćenje i niko neće znati za glupu paradu.

breshahils:

--- Citat: Thor_ZR  Jun 05, 2012, 10:48:36 posle podne --- Šta se svi toliko lože oko te gay parade? Mene lično savršeno zabole što će neki šabani da se prošetaju jedan dan godišnje kroz nekoliko ulica, 

--- Kraj citata ---

Na takav način razmišlja neko ko nema decu i koji ne razmišlja na duže staze u šta se pretvara okolina u kojoj živimo. Veruj mi trenutak kad ćeš postati roditelj se približava a ti ćeš se možda tek tad zapitati "zašto nisam pokušao da sprečim ovu gadost da moje dete to ne gleda"  ;)

Scarecrow:
ma koja gej parada... nece to proci, ne brinite

Thor_ZR:

--- Citat: breshahils  Jun 06, 2012, 11:23:58 pre podne ---
--- Citat: Thor_ZR  Jun 05, 2012, 10:48:36 posle podne --- Šta se svi toliko lože oko te gay parade? Mene lično savršeno zabole što će neki šabani da se prošetaju jedan dan godišnje kroz nekoliko ulica, 

--- Kraj citata ---

Na takav način razmišlja neko ko nema decu i koji ne razmišlja na duže staze u šta se pretvara okolina u kojoj živimo. Veruj mi trenutak kad ćeš postati roditelj se približava a ti ćeš se možda tek tad zapitati "zašto nisam pokušao da sprečim ovu gadost da moje dete to ne gleda"  ;)

--- Kraj citata ---

Ma nemoj? Tvoje dete neće slučajno naleteti na slike ili video na netu sa pederima? To je ok, ali je strašno da vidi neke kako se šetaju sa nekim transparentima. Ajde mani me tih priča. Ako je dete straight, to ga uopšte neće tangirati.
 Ti ćeš razbijanjem grada nešto postići? To će sve platiti poreski obveznici, tj mi.

breshahils:

--- Citat: Thor_ZR  Jun 06, 2012, 09:15:49 posle podne ---Ti ćeš razbijanjem grada nešto postići? To će sve platiti poreski obveznici, tj mi.

--- Kraj citata ---

Niko nije pominjao razbijanje grada, ja to razbijanje ne podržavam neka druga razbijanja da.
I znam da će taj pederluk pre ili kasnije doći ALI je meni bitno da to nisam podržavao i kroz takav stav će i moje dete ako Bog da biti strejt.
A ako gleda roditelje da ne čine ništa malo će drugačiji pogled imati na sve to.

Ma samo napred ti teraj po svome ja ću kako znam i kako mislim da je ispravno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju