Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (118/177) > >>

sasacg:

--- Citat: Thor_ZR  Jun 06, 2012, 10:02:20 posle podne ---
--- Citat: sasacg  Jun 06, 2012, 10:00:42 posle podne ---
--- Citat: Thor_ZR  Jun 06, 2012, 09:15:49 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Jun 06, 2012, 11:23:58 pre podne ---
--- Citat: Thor_ZR  Jun 05, 2012, 10:48:36 posle podne --- Šta se svi toliko lože oko te gay parade? Mene lično savršeno zabole što će neki šabani da se prošetaju jedan dan godišnje kroz nekoliko ulica, 

--- Kraj citata ---

Na takav način razmišlja neko ko nema decu i koji ne razmišlja na duže staze u šta se pretvara okolina u kojoj živimo. Veruj mi trenutak kad ćeš postati roditelj se približava a ti ćeš se možda tek tad zapitati "zašto nisam pokušao da sprečim ovu gadost da moje dete to ne gleda"  ;)

--- Kraj citata ---

Ma nemoj? Tvoje dete neće slučajno naleteti na slike ili video na netu sa pederima? To je ok, ali je strašno da vidi neke kako se šetaju sa nekim transparentima. Ajde mani me tih priča. Ako je dete straight, to ga uopšte neće tangirati.
 Ti ćeš razbijanjem grada nešto postići? To će sve platiti poreski obveznici, tj mi.

--- Kraj citata ---

Na internetu moze da se vidi mnogo toga sto nije normalno,ubustva,silovanja,klanja...pa ljudi znaju da to nije u redu...Ali kad tako nesto gledas svaki dan na ulici,to je vec problem...

--- Kraj citata ---

Pa ako ih ograniče na jedan dan, preživećemo nekako :D Ne izađemo na ulicu taj dan, i ignorišemo medije i rešen problem.

--- Kraj citata ---

Problem je sto taj jedan dan pokrece talas koji niko nece moci da zaustavi...Onda sledi setnja ulicom,drzanje za ruke,ljubljenje,brakovi,usvajanje dece...

VeljaP:
Nema ustupaka pederima....
svako u kuci nek radi sta hoce, ali na ulici nemoze. Zna se koje to norme ponasanja kojih moramo da se drzimo, a za one koji ne znaju
porodica-nacija-crkva-drzava

Ali hajde sve, ali zasto bih popustio da grupa koju finansiraju neke NVO, abroji oko 300 ljudi, maltretira cijelu naciju i jedan cijeli grad?
I kod nas je uvijek prisutna ona luzerska, ma nema veze, sta ima veze itd...
pa ima veze

MrT:

--- Citat: sasacg  Jun 06, 2012, 10:57:01 posle podne ---Problem je sto taj jedan dan pokrece talas koji niko nece moci da zaustavi...Onda sledi setnja ulicom,drzanje za ruke,ljubljenje,brakovi,usvajanje dece...

--- Kraj citata ---
Pa? Koliko ima neusvojene dece i strejt parova koji su iste maltretirali, mislis da ce im biti gore samo zato sto ima dve mame/tate? Bolje da ga j*** p****i u "sigurnoj kuci" nego da bude kod dva istopolna roditelja?

--- Citat: VeljaP  Jun 06, 2012, 11:10:43 posle podne ---Nema ustupaka pederima....
svako u kuci nek radi sta hoce, ali na ulici nemoze. Zna se koje to norme ponasanja kojih moramo da se drzimo, a za one koji ne znaju
porodica-nacija-crkva-drzava
--- Kraj citata ---
Ah, da... crkva = moral.... nikada oni ne bi silovali decu.... cek!

Boli i L/G ljude uvo za ove parade, setite se pre dve godine koliko su nasli da je ljudi prihvatili po 40e (ili tako nesto..) da se proseta kao "podrzavalac" parade.
To samo zanima one koji imaju konkretne koristi od toga - ako im se ne da medijska pratnja, manje ce nas kostati (kroz manje placanje policije da ih "cuva") i manje ce se zamlacivati ljudi oko toga.

Ni ja ne bih bio nimalo srecan da mi je dete L/G, ali kada odraste barem, to je njegov izbor, ne moj.

VeljaP:
ah da, vjecito preispitivnje svega i dovodjenje svega u pitanje, kao i klasicna fora diskreditovanja institucije, pojedinca...
Ako pripadas katoickoj crkvi, onda mozes da pricas o silovanju djece, kod pravoslavnih toga nema.

sasacg:

--- Citat: MrT  Jun 07, 2012, 12:02:39 pre podne ---
--- Citat: sasacg  Jun 06, 2012, 10:57:01 posle podne ---Problem je sto taj jedan dan pokrece talas koji niko nece moci da zaustavi...Onda sledi setnja ulicom,drzanje za ruke,ljubljenje,brakovi,usvajanje dece...

--- Kraj citata ---
Pa? Koliko ima neusvojene dece i strejt parova koji su iste maltretirali, mislis da ce im biti gore samo zato sto ima dve mame/tate? Bolje da ga j*** p****i u "sigurnoj kuci" nego da bude kod dva istopolna roditelja?

--- Kraj citata ---

Fino si poredjenje napravio...Dete koje je maltretirano daj da bacimo pederima da ga oni "unormale"?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju