Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
tanatos:
--- Citat: BBBbbb Oktobar 04, 2012, 10:24:46 pre podne ---Koliko si imao godina 90ih?
Ne ulazim u politiku, nemam zivaca za tako nesto, ali reci da se 90ih zivelo isto je tesko glupost.
Pa skoro cele te 90e smo ratovali. Malo, malo pa krenu redovi za ulje, mleko, cigare i sl...
To sto je sve bilo drzavno mozes macku o rep, jer skoro nicega nije bilo...
Nije problem da se nesto proda i ode u strano ili domace privatno vlasnistvo, vec sta ce taj neko da radi sa tim. Meni se to drzavno vlasnistvo i ne svidja previse, jer to ovde kod nas znaci da moze da ga zajase ko i kako oce...
--- Kraj citata ---
pa vidi, devedesetih sam se vozio u Golfa dvojku, a sad 2012 cale i daje vozi.... GOLFA DVOJKU. toliko o napretku.
Devedesetih sam kiselio dupe u Budvi po 2 meseca, sad cale ne pomislja na banju.
Devedesetih cale sa dedom napravi kucu od 210 kvadrata za 3 meseca a sad u drugoj kuci ne moze da stigne da zameni strujomer.
Nismo mi ratovali devedesetih, to nije bio RAT DEVEDESETIH. Raspadala se drzava, pukla je jos pre Slobe, on je dokusurio i valjalo je braniti Srbe. Pa boze moj, ni jedna generacija od kako je pojam SRBIN i SRBIJA nije prosla bez rata.
Najcrnje je sto glasacko telo DEMOKRATA nebitno kojeg krila, ne gleda kako zivi, vec ima neke stavke oko kojih nece da ukljuci mozak. Realno, demokratska strana celokupna, bi danas na izborima smela da dobije 10% ukupno. Eto toliko gradjana sad zivi isto ili bolje. Ostali bi trebali ne da pale skupstinu, nego da izbace slovo D iz azbuke.
tanatos:
Ali posto vam je DJINDJIC idol i politicar srbije 21-og veka, ajde molim vas da mi navedete zasto!
Ne ono sto je pokusavao NAVODNO! i ono oko cega se zalagao!!! nego ono sto je za par godina uspeo da uradi. Nista drugo.
Miske1:
--- Citat: tanatos Oktobar 04, 2012, 02:12:56 posle podne ---pa vidi, devedesetih sam se vozio u Golfa dvojku, a sad 2012 cale i daje vozi.... GOLFA DVOJKU. toliko o napretku.
Devedesetih sam kiselio dupe u Budvi po 2 meseca, sad cale ne pomislja na banju.
Devedesetih cale sa dedom napravi kucu od 210 kvadrata za 3 meseca a sad u drugoj kuci ne moze da stigne da zameni strujomer.
Nismo mi ratovali devedesetih, to nije bio RAT DEVEDESETIH. Raspadala se drzava, pukla je jos pre Slobe, on je dokusurio i valjalo je braniti Srbe. Pa boze moj, ni jedna generacija od kako je pojam SRBIN i SRBIJA nije prosla bez rata.
Najcrnje je sto glasacko telo DEMOKRATA nebitno kojeg krila, ne gleda kako zivi, vec ima neke stavke oko kojih nece da ukljuci mozak. Realno, demokratska strana celokupna, bi danas na izborima smela da dobije 10% ukupno. Eto toliko gradjana sad zivi isto ili bolje. Ostali bi trebali ne da pale skupstinu, nego da izbace slovo D iz azbuke.
--- Kraj citata ---
Sta pricas bre ti, jesi li normalan? Sta ti je otac radio devedesetih? Bio je svercer, mafijas? Ako kazes da je bolje ziveo tad nego sad, onda je moguce samo da je bio jedno od ta 2. Slobine genijalne ideje cemo mi osecati jos dugo, samo sto to niko jos nije svestan, a sa politikom koju nasa drzava vodi od 2004, necemo daleko dogurati. Kamo lepe srece da je Djindjic ostao ziv, sad valja cekati sledecih 100 godina da se jedan takav ponovo rodi.
tanatos:
Ne rodjace, radio je na NIS pumpi. Radnik obican, ni sef nije bio.
Onaj isti koji kad su kupili Rusi, dali su mu otkaz dok je bio na amputaciji prstiju zbog secera...
A vidi, ARGUMENTI!!!! ne preispituj jesam li normalan to tvoja stvar nije, nego bi te molio da se pristojno ponasas i fino odgovaras ko sto sam i ja tebi. Bez lozenja i vredjanja ako je to ikako u tvojoj mogucnosti.
IGOR_X3M:
--- Citat --- A uskoro prelazimo na bicikl :P
--- Kraj citata ---
Mnogo zdravija varijanta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju