Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (15/177) > >>

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 28, 2010, 06:19:31 pre podne ---- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.

ahahah ovo mi samo smesno,kakva to prava traze hevi metalci ? :D :D :D

i ovo :D

-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).   znaci Heteroseksualci su uz\rocnih 60-70 :D pa jbt znaci mi smo onda gori ne kontam :D

- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.  wtf znaci 50% heteroseksualci :D

Jebemu sunce,ako smo protiv ajde bar da iz pravih razloga budemo protiv. Ovi navodi mi zvuce kao oni "100% korisnika steroida umre u jednom trenutku" :O Ili "u 70% slucajeva,korisnici steroida su izvrsili krivino delo usled roid ragea"...

Moj razlog da budem protiv je da TO PONASANJE NIJE PRIRODNO i mom mentalitetu ne prija niti odgovara.Zato kazem,ajde bar neke pametne realne razloge a ne neke navode i procente jer na isti takav nacin se odnosi "normalan" svet preme nama koji volimo bodibilding ili koristimo aas.

JEDNOSTAVNO PEDERI NE MOGU IMATI ISTA PRAVA I TACKA! 10.10 na ulice na strejt mars

--- Kraj citata ---

a za ovo treba malo da razmislis.. ako su oni 10% populacije na planeti.. ond aje to ogromna cifra ako su 50% ubistava nacinili homeosksualci.. u odnosu na 90% popilaciju heteroseksualaca koji su eto isto kako ti kazes ucinili 50%...

ako od 100 coveka njih 10 naprave 5 ubistava,  to nije isto kao kada neko odostalih 90 napravi 5 ubistava....

Razmisli malo pre nego sto se smejes.. jer ispada da se smejes samom sebi..

ne znam ni da li su tacni ti podaci,, ja sam samo copy paste sa onog sajta.. nego cisto da ti malo matematccki i logicki docaram da gresis.. ;)

Nego imam utisak kada bi smo mi otisli 10.10.. na mirnu anti protesnu setnju.. da bi dobili takve batine, samo sto smo se pojavili tamo..Tako da.. nije bas lekovita ta opcija..

TeH FiLiP:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Septembar 28, 2010, 06:38:27 pre podne ---
--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 28, 2010, 06:19:31 pre podne ---- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu.

ahahah ovo mi samo smesno,kakva to prava traze hevi metalci ? :D :D :D

i ovo :D

-- U 30-40% slučajeva napastvovanja dece (mlađih od 13 god.), izvršioci su odrasli homoseksualci, a više od 50% žrtava kasnije i sami postanu homoseksualci (jer ih ta trauma predodredi).   znaci Heteroseksualci su uz\rocnih 60-70 :D pa jbt znaci mi smo onda gori ne kontam :D

- Homoseksualci su izvršli oko 50% ubistava u Vašingtonu 1971-1982.  wtf znaci 50% heteroseksualci :D

Jebemu sunce,ako smo protiv ajde bar da iz pravih razloga budemo protiv. Ovi navodi mi zvuce kao oni "100% korisnika steroida umre u jednom trenutku" :O Ili "u 70% slucajeva,korisnici steroida su izvrsili krivino delo usled roid ragea"...

Moj razlog da budem protiv je da TO PONASANJE NIJE PRIRODNO i mom mentalitetu ne prija niti odgovara.Zato kazem,ajde bar neke pametne realne razloge a ne neke navode i procente jer na isti takav nacin se odnosi "normalan" svet preme nama koji volimo bodibilding ili koristimo aas.

JEDNOSTAVNO PEDERI NE MOGU IMATI ISTA PRAVA I TACKA! 10.10 na ulice na strejt mars

--- Kraj citata ---

a za ovo treba malo da razmislis.. ako su oni 10% populacije na planeti.. ond aje to ogromna cifra ako su 50% ubistava nacinili homeosksualci.. u odnosu na 90% popilaciju heteroseksualaca koji su eto isto kako ti kazes ucinili 50%...

ako od 100 coveka njih 10 naprave 5 ubistava,  to nije isto kao kada neko odostalih 90 napravi 5 ubistava....

Razmisli malo pre nego sto se smejes.. jer ispada da se smejes samom sebi..

ne znam ni da li su tacni ti podaci,, ja sam samo copy paste sa onog sajta.. nego cisto da ti malo matematccki i logicki docaram da gresis.. ;)

Nego imam utisak kada bi smo mi otisli 10.10.. na mirnu anti protesnu setnju.. da bi dobili takve batine, samo sto smo se pojavili tamo..Tako da.. nije bas lekovita ta opcija..

--- Kraj citata ---

10% KOD NAS :) i to samo oni koji smeju to reci,opet ti navodim jos onih 15ak posto :) svi ovi navodi su vezani za USA,sta vele nasi zvanicni navodi?

sam kazes samo si copy paste sa jednog sajta koji je realno SH kategorije,a da li si proverio odakle im istrazivanja ili podaci?O tome ti pricam,slepo ponavljanje,ili neka realna ustanovljenost-jako razliciti pojmovi.

ja ne kazem da mozda oni nisu tacni,ali samo ti skrecem paznju sta sve vazi kao utvrdjeno javno misljenje o aas i bilderima :) Zato kazem bolje malo mozganja i mnogo cemo bolje sprovesti nas cilj u delo ako imamo realne stavove i znamo zasto ih imamo,a ne ovo gde pise da je u VASINGTONU od te do te godine toliko serijskih ubica bilo gej....da,bas se ljutim zbog toga sta se desava u US...Ako racunamo da Sloba,Staljin,Firer,Dzingis Kan itd nisu bili pederi,onda su gejevi bas u zaostatku da postignu nas kill ratio :D  samo akzem da je to isto kao oni sto krive aas sto je onaj benoa pobio svoju porodicu i sebe...eto izmedju ostalih stavri uzimao je i aas,nema veze sto je bio psiho i ovako...svatas sta zelim reci.Realni razlozi ce nam doneti pobedu

Pa onda mislis da trebamo otici na tucu i tada cemo 101% dobiti batine.Neznam sta drugo,osim da iz daljine navedemo neki teledirigovani tomahavk u centar gey lez dogadjaja.

To ce se ocigledno dogoditi jer je zakazno,znaci opcije su ili mirna setnja nas normalnih ljudi ili sta? mass krvoprolice....neznam ni sam zaista

Pedja_Petrovic:
filip
imas odista smislneih i pametnih recenica u svemu ovome sto si napisao,ali isto imas i jako mnogo kontradicija
mislim da bi se odista iznenadio sa nekim stvarima kada bi saznao ...da sada ne govorim o tome.

ovde jeste bit cele price to sto si ti rekao i mozda bi trebalo onaj koncnert guns"s trebalo premestiti za taj dan i ispred skusptine kao kontru tim bolesnicima tj da ih se u tolikoj meri ignorira i da im taj bolesni mars traje 10 min i mars kuci stoko bolesna
ali...
ovo ej filip srbija
bilo da je pomodarstvo ili odista neko smatra veru u nesto ili nekoga a takvih je 90%-TO VLAST TREBA DA POSTUJE
o tome se radi
drugacije moralne vrednosti su kod nas a drugacije u posranoj eu
nase moralne vrednosti su dovele da jos uvek imamo zdrave porodice i zdravu decu-svim sialam se trude da to poniste i za sada su na veoma dobrom putu da to urade (pogledaj samo koliko kod nas se od jednom NAMERNO KAZEM OD JEDNOM POJAVILO PEDERA,LEZA I SVIH OSTALIH BOLESTINA),jer ovo nije uvjetovano rodjenjem tj mozda i je kod manjine ali sigurno kod tih svih nije vec je biti peder In i nasa deca to prihvataju a da ne pricam posasitama poput droge i ostalih govana koja dolaze sa zapada
e bas zbog toga filipe tj ZZBOG MORLANIH VREDNOSTI koje smo imali i koje jos uvek imamo TREBA IM ZABRANITI TO
ovde nije rec o prebijanju 3 ili 4 pederska smarada...boze moj...oni su tu...vec je ovde rec o odbranih MORALNIH PRINCIPA I NACELA PORODICE ...
nije stvar ako si ti gledao na TV dva pedera..neznam gde si ti to gloedao i kakve kanale gledas ali ajd :D hahahhahahahah,ali stvar je ut ome sto si ti to gledao pre mozda 10-14 godina kada su se u srbiji moralna nacela neka postovala
ja nisam za to da vlada zakon hominus balkanikus ali sigurno nisam ni za to da neko dete koje je OSTAVILA NEKA NARKOMANKA U SIROTISTU DODJE KUCI I NEKOM PEDERU KAZE MAMA!!!!!!!!-ovo je EU
a ovo troje je uzrocno posledicna veza!!!!!!!

dakle
druge je bilo gledati TV pred 10 god i bit stretj kao sto ti kazes
nije rpoblem ni u tome sto danas deca gledaju na TV,mada teletabisi jesu hahhahahahahha
ali
kada budes imao dete jednog dana,bas bih voleo da mu ti pokusas objasniti kako neki ciko balavi drugog ciku ili mu ne daj boze kao u SF proflauta dizne!!
nemoj da kazes da toga nece biti sada...naravno da nece..jos bi samo to trebalo
ali veruj da 2015 na gej paradi u bg ce doci kao gosti ti iz SF ili iz nekog grada iz EU i pokazati svoj performans na ulicama bg kao sto su top pokazali na uicama sf!!!

Pedja_Petrovic:
..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

TeH FiLiP:
Ma nsii me razumeo,ja ne zelim da obajsnjavam detetu balavljenje cika,jer ne zelim da to bude dozvoljeno.Samo sam pricao o ovome-neka rade to iza zatvorenih vrata.

Jer ocigledno kao sto rekoh vec,Vlast je dozvolila to,kako sada spreciti paradu svatas me? Mozemo da mirno blokiramo ili ona varijanta sa garantovanim losim ishodom po sve,a kontam d abi tada mnogo vise najebali ovi sa druge strane kordona koji ce braniti pedere.

poenta je,VLAST ce da radi sve sto akze EU,ja bih rekao da je izvor problema sasvim jasan...pederi i marsevi su samo bolest izazvana nekim drugim uzrocnikom,i mozemo deset puta da uklanjamo tumor ako ne uklonimo uzrok koji dozvoljava tumoru da raste.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju