Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (141/177) > >>

Miske1:
E neverovatni ste majke mi. :o Jedini koji je pokusao nesto sa ovom zemljom da uradi je dr Djindjic i pokusao je da zemlju izvuce iz govana i da je pretvori umesto ZEMLJE u DRZAVU, medjutim ubise ga govna, a vi pricate o tome kako je za vreme komunjara bilo bolje. To sto je posle njegove smrti njegova stranka lose vodila drzavu nije on kriv!!! Ma necu da se nerviram bez veze, ova drzava i treba da propadne...

VeljaP:

--- Citat: Kemis  Oktobar 04, 2012, 07:11:22 posle podne ---E neverovatni ste majke mi. :o Jedini koji je pokusao nesto sa ovom zemljom da uradi je dr Djindjic i pokusao je da zemlju izvuce iz govana i da je pretvori umesto ZEMLJE u DRZAVU, medjutim ubise ga govna, a vi pricate o tome kako je za vreme komunjara bilo bolje. To sto je posle njegove smrti njegova stranka lose vodila drzavu nije on kriv!!! Ma necu da se nerviram bez veze, ova drzava i treba da propadne...

--- Kraj citata ---

ti si decko u problemu i to ozbiljnom, ako zaista vjerujes i mislis ovako kako pises.
Djnidjic je bio samo placenik sa dobrim marketingom. Ni za sta on nije bio sposoban, vec je pokusao da iskoristi euforiju i zelju za boljim sutra koja se javila u narodu, uslijed teske situacije 90-ih godina.
Stradao je jel je dirnuo u centre moci, tj pokusao da prelije tokove novca u svoj dzep, kao i svaki drugi krimos (samo sto je dosao pod maskom reformatora).

Informisi se malo, kako rade strane sluzbe, kako vrbuju saradnike i kako se uvijek u revolucijama pojavi neki lik sa strane i preuzme vlast...pogledaj primjer Libije, Egipta, Avganistana, Sirije...ako ne prepoznajes sablon, sta da ti kazem, nema ti pomoci

Miske1:

--- Citat: VeljaP  Oktobar 04, 2012, 07:17:00 posle podne ---
ti si decko u problemu i to ozbiljnom, ako zaista vjerujes i mislis ovako kako pises.
Djnidjic je bio samo placenik sa dobrim marketingom. Ni za sta on nije bio sposoban, vec je pokusao da iskoristi euforiju i zelju za boljim sutra koja se javila u narodu, uslijed teske situacije 90-ih godina.
Stradao je jel je dirnuo u centre moci, tj pokusao da prelije tokove novca u svoj dzep, kao i svaki drugi krimos (samo sto je dosao pod maskom reformatora).

Informisi se malo, kako rade strane sluzbe, kako vrbuju saradnike i kako se uvijek u revolucijama pojavi neki lik sa strane i preuzme vlast...pogledaj primjer Libije, Egipta, Avganistana, Sirije...ako ne prepoznajes sablon, sta da ti kazem, nema ti pomoci

--- Kraj citata ---

Znaci ti mislis da je ispravno ono sto je Gadafi radio? No, necu da se raspravljam oko gluposti, videcemo za 4 godina sta ce tada biti i sta ces onda da kazes. Samo znam da se drugi igra mojim zivotom i da se moje vreme trosi koje ne mogu da vratim posle.

Rade Serbedzija:
Dok je ovaca bice i vune ;) gubite vreme ovde raspravljajuci se a od toga nema APSOLUTNO NISTA 0 jedna velika dali je djindjic bio kriminalac ili nije ili sta vec... njega vise nema  2 metra ispod zemlje je tako da nema nista od te price,niko od vas mu nije drzao svecu niti je nostradamus da zna 100% ko je i sta bio i sta je hteo,ja sam bio 8 razred kad je bio ubijen,tako da necu o tome da govorim,bolje se svi slozite da je situacija sranje u drzavi da malo malo skace benzin,ulje i sve zivo cak i potrebstine za bebe,i pobunite se protiv olosa SSSS ;)

VeljaP:

--- Citat: Kemis  Oktobar 04, 2012, 07:24:05 posle podne ---
Znaci ti mislis da je ispravno ono sto je Gadafi radio? No, necu da se raspravljam oko gluposti, videcemo za 4 godina sta ce tada biti i sta ces onda da kazes. Samo znam da se drugi igra mojim zivotom i da se moje vreme trosi koje ne mogu da vratim posle.

--- Kraj citata ---

Ma ne, bio je likovac nevidjeni...besplatno skolstvo, zdravstvo, stipendije za inostranstvo, subvecije za nekretnine i automobile itd itd
Ok, jeste bio zeznut, kao i svaki diktator.
Nego ti imas ocigledno jedan ozbiljan problem, salgedavas stvari iz samo jednog ugla.
Gle sad ovo, otkako su ubili Gadafija, sad ce tome godinu dana, koliko je vijesti objavljeno o stanju u Libiji?
Osim par onih vezanih za njegovog sina, kojeg drze pobunjenici iz Zintana, nista...niti jedna vijest o stanju u toj drzavi.
A tamo raspad sistema. Jel to demokratija? Jel hoces da kazes da im je sad bolje nego sto im je bilo, kad je svaki grad drzava...da nije bilo ovog sranja sa americkim ambasadorom ne bi nista objavili...
zamisli kakva je drzava gdje se ubija americki ambasador? To druze nije drzava...to je rapsad.
I dalje mislis da im je bolje sad nego pod Gadafijem?
Jel znas nekog da je bio tamo u skorije vrijeme?
Ja znam, drugar mi je profesionalni ronilac i gle cuda ima posla koliko hoces. Znas gdje? Cisti naftovode. Nevjerovatno.
Jesi mozda procitao da je izvoz nafte iz Libije prebacio izvoz iz vremena Gadafija.
Bas cudno, zar ne?
Informacije su tu oko nas, pitanje je koliko zelis da si informisan, tj kolika ti je glad za znanjem...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju