Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
icko:
Ja mislim da su protiv te parade najvise oni sto nisu nacisto sta su, poput Palme :) pa se plase da mogu i oni da zastrane
sasacg:
Slusaj ovog???!!! Sa pesovanskim teorijama o prikrivenoj homoseksualnosti...
Ako si pucac u dupe,tvoj problem. Idi karaj se sa svojim deckom. Samo nam nemoj predstavljati to kao nesto normalno i uobicajeno...
Dalje,ono sto je njih 15-20 prosetalo sinoc,je dogovor sa istom tom vlascu koja je zabranila odrzavanje parade. Cisto da ne izadjemo skroz iz guzice EU i SAD u koju smo preduboko zaglibili...
Otkud onolika policija oko njih sinoc? Slucajno se tu nasli? Sto hrabri pucaci u dupe nisu samo prosetali,bez 10 puta vise murije oko njih? I jos televizije prikazuju dva poremecana idiota kako se krljaju na sred ulice
Treba ih poklati sve redom!!
Ako si peder,ok,nema problema. Radi u 4 zida i po posebnim klubovima za tu vrstu bolesnika, sta hoces,niko te ne dira. Ali da to ljudima nabijas na nos, paradirajuci i promovisuji svoju bolest po sred ulice-e jbg bas
icko:
Ja nisam peder, a ti se skandalozno ponasas za jednog administratora pa cak i na offtopic temi.
Neprimeren ti je recnik za nekog ko bi trebao da pravi red na forumu, a verovatno postoje i medju clanovima oni koji to jesu i onda se sa tvojim ponasanjem osecaju neugodno jer hteo ti to ili ne ovaj forum je namenjen svima.
l ako ne znas da se postavis nepristrasno kao admin onda nisi ukapirao sta ti je posao.
I mozes da mi obrises slobodno post ali time pokazujes jos vise ovo sto sam rekao.
sasacg:
Nema razloga da ti brisem post...
Ko se oseca neugodno zbog mog, a i stava vecine ljudi na forumu, moze da ide sa istog...
Dakle,ja ne sirim mrznju prema pederima. Meni na zivce idu pederi koji pokusavaju na silu da nametnu svoje stavove,odnosno svoju devijantnost, i da istu namerno nabijaju na nos normalnim ljudima,i ako znaju kakav je stav ljudi prema svemu tome
IGOR_X3M:
--- Citat: icko Septembar 28, 2013, 09:16:08 pre podne ---Ja mislim da su protiv te parade najvise oni sto nisu nacisto sta su, poput Palme :) pa se plase da mogu i oni da zastrane
--- Kraj citata ---
Kako glupa izjava to je strasno, ma ne za medalju je glupa.
Mada takvu istu izjavu cestu puta daju ljudi koji zele da se izdvoje iz proseka.
Kao ono, mnogo smo pameti, ali ova bagra ne razume nas "mislioce i vizionare"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju