Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
icko:
Onda bice da sam glup.
Milenadiao:
--- Citat: sasacg Septembar 28, 2013, 01:50:32 posle podne ---Meni na zivce idu pederi koji pokusavaju na silu da nametnu svoje stavove,odnosno svoju devijantnost, i da istu namerno nabijaju na nos normalnim ljudima,i ako znaju kakav je stav ljudi prema svemu tome
--- Kraj citata ---
Oni nisu ljudi? ???
Ja sam ickovog misljenja. Nisu od juce tu, nece do sutra ni da nestanu, iako bi mnogi hteli time sto ce ih zatvoriti u cetiri zida ili batinama isterati to iz njih.
vlada sin:
Gejovi uopste nisu problem cini mi se dok parada definitivno jeste.
Pa pun grad pesovana realno pa ne vidim da im nesto fali, cak naprotiv.
I da meni smeta sto su naprimer organizatori oslobodjeni obaeze da podnose finansijski izvestaj o sredstvima, to je klasicna diskriminacija.
Mozda smo mi ljubomorni sto imaju extra drugarice, heheh.
tenssa:
Mene jedino razaloscava sto gradjani Srbije ne skacu sa istim zarom kada su u pitanju njihova prava, kada bi se borili sa ovakvim zarom za svoja prava bilo bi bar 100x bolje svima...
Sto se tice ove gej parade nemam komentar, ne interesuje me sve to (iskreno gadi mi se sama pomisao na to da dva muskarca imaju odnos), moje licno laicko misljenje je da je parada skroz pogresan pristup kroz koji homoseksualci zele da rijese svoju integraciju u drustvo u danasnjoj Srbiji, zar ne bi bilo bolje recimo da se tokom naredne godine u dnevniku povremeno cuje nesto kao "LGBT udruzenje Srbije skupilo 10,000 dinara za lijecenje tesko oboljelog XX" ili "LGBT udruzenje Srbije skupili preko 1000 komada odjece za beskucnike", po meni bi to bio mnogo ucinkovitiji nacin nego sto je recimo parada...
icko:
Ma jok ovaj narod narod ne brine sto ga vode slepi i glupi i ludi. Sto smo ratovali nizasta, sto su nam pokrali sve a prave nas budalama i dalje bi da nam uzmu i poslednju kap krvi i sad ti isti meni da kazu da su pederi meni problem, izvini te ali ja farmu necu ni da gledam ni da slusam.
Sto ti isti izmanipulisani decaci ne izadju na ulicu da se bore i protestuju sto nemaju posao i sto su im roditelji dobili otkaz u firmama u kojima su godinama radili, sto ne lome grad zbog neke ne uspele privatizacije ili nekog drugo lopovluka ministasrkog i njegovih rodjaka ili bus plusa ako vec ne mogu nicega pametnog da se sete.
Nego pale narazvijene mozgove navijacke omladine. Pa ne kaze zapad da ga brinu pederi sto je najtuznije, nego ih brine dvostruka politika vlasti u Srbiju koji se deklaerativno zalazu za jedno a preko drzavne bezbednosti radi nesto drugo a psle kad doteraju cara do duvara svi se izvuku samo sirota Srbija ostane i to sve plati narod.
A mene bas brinu pederi, i bas ne volim da zatvaram oci pred realnoscu i bas mi je stalo da i oni mogu normalno da idu ulicom kao i svi ravnopravni clanovi ovoga drustva i da se drze za ruke i da se poljube i da stupaju u brak i imaju isti zakonske obaveze i prava kao i ostali. Jer oni su tu medju nama.
A svako ima iracionalnu mrznju prema njima nek zagrebe malo u dubini svog mozga da vidi u cemu je njegov problem i odakle to seze, ako ima hrabrosti a moze neko i da se povredi.
I da ne bude nesporazuma totalno sam strejt sto tice mog opredeljenja otkad znam za sebe vec sa jedno 3-4 godine znao sam da me samo zene privlace i nikad ali bukvalno nikad nisam imao dilemu.
Toliko od mene na ovu temu. Odjava.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju