Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Lex:
--- Citat: icko Septembar 28, 2013, 01:37:04 posle podne ---Ja nisam peder, a ti se skandalozno ponasas za jednog administratora pa cak i na offtopic temi.
Neprimeren ti je recnik za nekog ko bi trebao da pravi red na forumu, a verovatno postoje i medju clanovima oni koji to jesu i onda se sa tvojim ponasanjem osecaju neugodno jer hteo ti to ili ne ovaj forum je namenjen svima.
l ako ne znas da se postavis nepristrasno kao admin onda nisi ukapirao sta ti je posao.
I mozes da mi obrises slobodno post ali time pokazujes jos vise ovo sto sam rekao.
--- Kraj citata ---
Izvini, ali to nema veze što je on Administrator. Preko njega govori reakcija zdravog razuma jednog normalnog odraslog čoveka. Pitao bi ja tebe ako si savesni roditelj,kakav bi tvoj rečnik bio da ti je psihofizičko zdravlje tvog deteta ugroženo od strane takve LGBT populacije koji živi i radi suprotno svemu što učiš svoje dete?
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: filip85 Septembar 28, 2013, 09:34:14 posle podne ---sht0 w0lim 0wu temu, swake g0dine ista pricha k0ja nema kraja 8)
s0rry zb0g 0wakw0g pisanja, t0talno sam p0d uticajem 0ne mawe swatkice iz druge teme 8)
--- Kraj citata ---
Hahahahahaha, siroka ramena i siroka dupeta, a mozga bez, to smo mi za nju, da se razumemo. :D
tenssa:
--- Citat: Lex Septembar 28, 2013, 09:43:30 posle podne ---
--- Citat: icko Septembar 28, 2013, 01:37:04 posle podne ---Ja nisam peder, a ti se skandalozno ponasas za jednog administratora pa cak i na offtopic temi.
Neprimeren ti je recnik za nekog ko bi trebao da pravi red na forumu, a verovatno postoje i medju clanovima oni koji to jesu i onda se sa tvojim ponasanjem osecaju neugodno jer hteo ti to ili ne ovaj forum je namenjen svima.
l ako ne znas da se postavis nepristrasno kao admin onda nisi ukapirao sta ti je posao.
I mozes da mi obrises slobodno post ali time pokazujes jos vise ovo sto sam rekao.
--- Kraj citata ---
Izvini, ali to nema veze što je on Administrator. Preko njega govori reakcija zdravog razuma jednog normalnog odraslog čoveka. Pitao bi ja tebe ako si savesni roditelj,kakav bi tvoj rečnik bio da ti je psihofizičko zdravlje tvog deteta ugroženo od strane takve LGBT populacije koji živi i radi suprotno svemu što učiš svoje dete?
--- Kraj citata ---
Ako moj sin (isto kao i ja) voli pi.ku onda nema problema...nece njemu par pedercica pokvariti razum, ako si ti pedercic to je tvojh problem, ne mjesaj druge u to....
Lex:
--- Citat: tenssa Septembar 28, 2013, 10:07:43 posle podne ---
Ako moj sin (isto kao i ja) voli pi.ku onda nema problema...nece njemu par pedercica pokvariti razum, ako si ti pedercic to je tvojh problem, ne mjesaj druge u to....
--- Kraj citata ---
Kao malo dete tek treba da nauči da voli pičke. I kako ga učimo i vaspitamo takav će biti. Decama najlakše pokvariti razum i sugerisati nešto,i da imaš decu to bi znao. Ako sam ja pederćić što sam na strani hrišćanstva i srpstva, šta si ti kao antihrišćanin sa antisrpskim pristupom? To što je neko peder i što se neko sinpatiše sa pederima to je njegov problem, i ne treba da njihovu nastranost mešate i namećivate zdravoj populaciji. Imate pusta ostrva koliko god hoćete pa tamo negujte svoju toleranciju prema čmarevima. Ili se vratite u Ameriku, domovinu pedera ako vam se ne sviđa normalno zdravo društvo bez pedera.
I pored zabrane, okupilo se šaka LGBT bolesnika, njih oko 15 kako bi dokazali i pokazali da će sve činiti i postići silom, i da će sebe postavljati iznad zakona i države i volje većine kada god imaju prilike. Ovo je još jedan dokaz da destruknivno,nasilno,bezobzirno i nerazumno ponašanje LGBT populacije opasnost na državu, na društvo, na crkvu, na sve norme zdravog društva, na porodice i decu. Destruktivnost koji može premašiti destruktivni uticaj jedne satanističke sekte. Prema ovakvoj vrlo opasnoj sekti da tako nazovem, država treba da preduzme sve da bi zaštitila građane,porodice i decu. A građani treba da budu protiv ovakve populacije i grupacije,ako nekom i najmanje briga za bezbednost naše dece i porodice i stati na kraj jednoj ovakvoj opasnoj pojavi u društvu ove države.
filip85:
druže, svih 5 poruka koje imaš na forumu su ti u temi o pederima, počinjem da se brinem za tebe :-\
kontam da si se na forum samo zbog toga i registrovao a da te zapravo primarna namena foruma i ne interesuje preterano...
opusti se, popij pivo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju