Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
tenssa:
--- Citat ---Ako sam ja pederćić što sam na strani hrišćanstva i srpstva, šta si ti kao antihrišćanin sa antisrpskim pristupom?
--- Kraj citata ---
Nisam na tebe mislio pod tim pedercic vec uopsteno, generalno, cisto da se zna jer ne volim vrijedjati ljude...
Dalje se necu raspravljati posto sve prsti od argumenata koje si naveo...
eXe:
Ironija 1:
Da paderi naprave paradu i da se parada odrzi be zikakvih problema... ispalo bi da su dzabe drzali i da nema razloga za tako necim jer su prihvaceni... trenutno stanje pokazuje da je to zaista potrebno...
generalno nisam ni za ni protiv nek radi ko sta hoce... ali jedna stvar mi smeta... sto ako 2 pedera usvoje dete i ako se slucajno nesto desi onom koji ima starateljstvo dete ne ostaje kod ovog drugog nego ide u prihvatiliste vec ko zna gde sto je po meni malo jako glupo...
Ironija 2:(i razlog zasto sma protiv)
Ulaze se silne pare za organizaciju parade(posebno obezbedjenja) placa se policija sa juga srbije da dolazi za bg smestaj hrana i sve... a posle kad treba da se skupe pare za operaciju nekog deteta ili da se ulozi u neku bolnicu ili tako nesto - nema...
MrT:
i1 - ne kapiram uopste sta si hteo reci za dete?
i2 - to samo pokazuje da se ima novca, nego se NE DA :)
eXe:
ako 2 pedera imaju dete samo 1 od njih je staratelj i ako se tom nesto desi dete ostaje bez oba roditelja jel ovaj drugi ne moze dobiti starateljstvo... mislim generalno po meni nije dobro ni da neko dete zivi sa 2 pedera... ali opet ako se dogodi tako nesto dete ni krivo ni duzno mora da ispasta zbog losih zakona...
dragan vg:
Ja mislim da ova tema treba da ide pod kljuc...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju