Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
sasacg:
jbt,pa ja sam ladno prikriveni peder :'( :o
Auuuu konacno otvorih oci,konacno progledah,konacno svetlost uvidjeh
Oprostite sabraco sa prosirenim analnim otvorima,sa razgoracenim ocima,oprostite sto vas pljuvah i grdih,oprostite pogrdne izjave koje vam uputih...
Psihijatri sa omiljenog nam foruma, konacno me prosvetlise. ne bejah siguran u svoju sexualnost,ali postadoh svestan iste
jebes mindzu vlaznu,govnjive guzice, eve me stizem
YoungStrong:
HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima :P
tenssa:
--- Citat ---HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima :P
--- Kraj citata ---
Znam i ja da postoje mali zeleni... vjerujem da ces shvatiti sta hocu da kazem...
Usput, ne vidjeh dugo gadne zenske kao sto je ta gorepomenuta lezbejka, ko strasilo je...Janica Kostelic je manekenka u odnosu na nju...
IGOR_X3M:
--- Citat: YoungStrong Septembar 30, 2013, 02:00:59 posle podne ---
--- Citat: IGOR_X3M Septembar 30, 2013, 11:11:48 pre podne ---
--- Citat: YoungStrong Septembar 29, 2013, 11:09:31 posle podne ---Cinjenica je da medju najglasnijim protivnicima parade ima samih pedera.To pouzdano znam.Verovatno zato sto covek koji nije siguran u svoj sexualni identitet, na taj nacin pokusava da izleci svoje frustracije.Ne kazem SVI, ali ima ih podosta, takvih.
--- Kraj citata ---
Ajd objasni mi kako to neko nije siguran u svoj sexualni identitet, kako, na koji to nacin recimo bi trebalo da ustanovimo, mozda si ti imao neka slicna razmisljanja pa imas neka iskustva ???
--- Kraj citata ---
Postoji nesto u psihologiji sto se zove narcizam malih razlika, dalje necu da ti objasnjavam. Odmah prozivas, bolje idi dizi tegove i drzi se toga vidim dosta si napucan.
--- Kraj citata ---
Slusaj ti ovoga, hahhaha GROHOTOM se smejem, sta kazes a "narcizam malih razlika" :'( :'( :'( . Daj ne luperdaj gluposti molim te.
Procitao si DVA ( 2 ) pasosa o psihologiji na wikipediji i sad prosipas pamet po forumu.
Bolje idi radi nesto korisno nego sto blejis sa filozovskim komentarima.
Lex:
--- Citat: filip85 Septembar 29, 2013, 01:07:18 posle podne ---druže, svih 5 poruka koje imaš na forumu su ti u temi o pederima, počinjem da se brinem za tebe :-\
kontam da si se na forum samo zbog toga i registrovao a da te zapravo primarna namena foruma i ne interesuje preterano...
opusti se, popij pivo...
--- Kraj citata ---
Druže, na ovom forumu može da se iznese slobodno mišljenje na ovu temu, i zato pišem na ovom forumu. I razpolažem sa informacijama koje želim podeliti. A primarna namena foruma upravo to. Da delimo informacije i mišljenja. Ako pederi mogu da iznesu svoje mišljenje i argumente, zašto ne mogu i ja? Pederi bi radije da ućutkaju protivnike, a jedino da se oni čuju. I to je demokratija koju bi oni da stvore u državi. Radije bi trebali pederi i njihovi simpatizeri da se zabrinu za sebe i svoje zdravlje. Nije slučajno da se tek sada pojavila pederske populacija kao degenerativna bolest modernog vremena. I to najviše u Americi odmah posle primene genetske modifikovane hrane koja je zastupljena u njihovoj ishrani preko 85%. Iako Francuzi i Rusi dokazali naučno da dolazi do degenretivnih promena u živom organizmu usled konzumiranja takve hrane, a sledeća generacija gotovo svaka jedinka teško oboleva od raznih vrlo teških vidljivih degenarativnih bolesti. I ta generacija postaje potpuno sterilna i nije sposobna za dalje potomstvo. I dali je slučajno da baš u Americi ima najviše pedera? Za koju deceniju od Amerike neće ostati ništa i neće ostati niko zdrav a možda ni živ,a polja Amerike će biti puste kao pustinje usled uzgoja genetske modifikovanih biljaka koje truju zemlju. Pa će Američko tlo izgledati bukvalno baš kao Sodoma i Gomora posle sprženja i uništenja. I ti isti Amerikanci-pederi ulazak država u svetski trgovinski centar danas uslovljavaju sa omogućavanjem uvoza i konzumiranje genetske modifikovane hrane u te države,ne bi li pošast proširili na ceo svet kao što šire pošast pedera po celom svetu pod izgovorom tolerancije prema pederima.
Opšte poznato da najviše HIV zaraženih, jesu pederi. Evo jedno istraživanje iz Hrvatske.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/najvise-hiv-pozitivnih-medzu-gay-populacijom.html
I to sve zato što svako ebe sa svakim. Dovoljno da neko potrese sa guzicom i eto svi naleću na tog kao primitivci.
I šta sada država treba, da im daju pravo i podršku da još više šire zaraze, boleštine i HIV, i da bude više pedera? Jeli oni treba da se rašire po društvu, da unište sve norme u društvu i da naše zdravlje izlože opasnostima??? Kao što rekoh opasnosti od pederske populacije je veća od satanističke sekte ili čak terorističke organizacije. Kao žive bombe su koja može naneti izuzetno teške posledice društvu i građanima.
Rusi su čak zabranili da pederi daju krv. Rusi razmišljaju glavom i njihov primer treba slediti, ne da sledimo Amerikance koji razmišljaju sa svojim čmarom.
Ja bi rado da se opustim i da popijem pivo, ali kada vidim ove pedere na ulici, i pivo mi presedne. Ne zato što ja tako hoću, već zato što je to prirodna reakcija svakog normalnog čoveka na gadost koje ovi pederi predstavljaju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju