Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Lex:
--- Citat: YoungStrong Septembar 30, 2013, 02:07:27 posle podne ---HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima :P
--- Kraj citata ---
A ti si stručnjak za pronalaženje prikrivenih pedera..... ;D
Lex:
--- Citat: filip85 Septembar 30, 2013, 04:56:21 posle podne ---
--- Citat: Lex Septembar 30, 2013, 04:35:22 posle podne ---........
--- Kraj citata ---
nisam mogao sve da čitam...
idi čoveče u temu ženske guze, to je za strejt likove, puna ti glava pedera (nadam se da je samo glava, hhihihihi asam ti ga šukno :D)....
aj stvarno više, lockujte ovo, diskusija je na nivou dece od 15 godina...
Cika Kure Kako vas ne mrzi
--- Kraj citata ---
Pa istina hoće da smeta nekima, to mnogo šta govori.
Meni je dovoljno ženska guza moje žene. A bolje glava da mi bude puna pedera nego guza. ;D
Ja bi rekao da argumenti i komentari gay simpatizera na nivou dece od 15 godina. Ima ovde i poučnih komentara za odrasle koju neka deca nisu u stanju da shvate i razume.
Lex:
--- Citat: BokY_LA Septembar 30, 2013, 05:00:16 posle podne ---
--- Citat: filip85 Septembar 30, 2013, 04:56:21 posle podne ---
--- Citat: Lex Septembar 30, 2013, 04:35:22 posle podne ---........
--- Kraj citata ---
(hhihihihi asam ti ga šukno :D)....
--- Kraj citata ---
Realno, ujebao si ga kao majmuna
--- Kraj citata ---
Nije on mene jebao, samo zamišljao da me jebe. ;D
BUKAS:
Koga da banujem? Aj da glasamo ;D
Lex:
--- Citat: tenssa Septembar 30, 2013, 06:01:52 posle podne ---Hoho Lex i dalje u pravu sa svojim neoborivim argumentima...da, imaju sta u Srbiji i unistiti, pola naroda nema posao, vjerovatno isto toliko i gladnih, ali oni hoce da nas uniste, how yes no...
Eno vidi jednu prljavu Njemacku, gdje recimo pederi imaju svakakva prava, ekonomski, pravno, socijalno i na sve moguce nacine totalno unistena zemlja od pederluka, uzas blagi...Ne daj boze i Srbija takva postane...
I ja ih ne volim, ali ne izmisljam svakakve gluposti, gade mi se i zdravo, over^out...
--- Kraj citata ---
Nisam ja u pravu, već je istina u pravu, dokazi i činjenice su u pravu. A tu su i svedoci koji svedoče u prilog tome. Jeste da ih je malo ali su vredni. Pa u srbiji imaju uništiti još samo ono što Evropske sankcije i Američke bombe nisu mogle uništiti. Jeli to je razlog da državu pretvorimo u državu pedera, zato što nema posla? Kada nema posla ajde da se jebemo u čmar, jelda????
Pa ako Amerikanci i Nemci dali guzu da bi im bilo dobro i lepo, dali to znači i mi u srbiji svi treba da držimo guze da nas pederi jebu????? Hvala, ali moja duša i moja guza nije na prodaju. Makar crko od gladi. Pederima ako se ovde ne sviđa,nek idu u Ameriku i Nemačku, u domovinu čmareva. Amerika je pred bankrotom, vreme kada će i Nemačka to doživeti. Ko visoko leti,nisko pada.
Ko ih ne voli,ne podražva ih. Ne može neko da ne voli zla, a pri tom da podržava zlo. Ovde nisu izrečene gluposti. Sve što je izrečeno ima bogate dokaze i činjenice. Gluposti jesu suprotno svim ovim činjenica i dokazima.
To što mi se gade, neće ih oterati sa mog dvorišta. Već samo kada se iznese istina o njima, i nazove se imenom i prezimenom sve što čine i žele da čine. Za rešavanje problema nije dovoljno da napravimo grimasu kao da smo okusili limun i da okrenemo leđa problemu.
Ja sam za zdravo okruženje i zdrav način života. A pederisanje niti je zdravo okruženje, niti je zdrav način života.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju