Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (163/177) > >>

Lex:

--- Citat: Milenadiao  Septembar 30, 2013, 06:14:32 posle podne ---
--- Citat: Lex  Septembar 30, 2013, 06:02:15 posle podne ---A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu.

--- Kraj citata ---

Jel si ti malo gledao Seks i grad?
Počinješ da preteruješ (mislim, ne počinješ, od prvog posta uveliko, ali sad otvaraš nove dimenzije) sa nekim izjavama, a pričaš kao da si potpuno prodro u mozak tih pedera. I time se vraćamo na YoungStrongovu tezu ;D hahaha

--- Kraj citata ---

Kakve veze ima seks i grad? Pa nemožeš ti upoređivati kurve i kurvanje i porodični život. Preterano je jedino tvoje nerazumevanje i neupućenost u ovakve odrasle teme. Kada se oženiš, ako si od zdrave populacije, valjda ćeš to shvatiti. Pa bolje da otvavram ove dimenzine za lakše shvaćanje nego dimenzije čmareva. Za čmar ne treba razum, ni pamet ni glava, sem onog dole. Ali ko je mlad ima vremena da to shvati.

Milenadiao:

--- Citat: Lex  Septembar 30, 2013, 07:32:10 posle podne ---
--- Citat: Milenadiao  Septembar 30, 2013, 06:14:32 posle podne ---
--- Citat: Lex  Septembar 30, 2013, 06:02:15 posle podne ---A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu.

--- Kraj citata ---

Jel si ti malo gledao Seks i grad?
Počinješ da preteruješ (mislim, ne počinješ, od prvog posta uveliko, ali sad otvaraš nove dimenzije) sa nekim izjavama, a pričaš kao da si potpuno prodro u mozak tih pedera. I time se vraćamo na YoungStrongovu tezu ;D hahaha

--- Kraj citata ---

Kakve veze ima seks i grad? Pa nemožeš ti upoređivati kurve i kurvanje i porodični život. Preterano je jedino tvoje nerazumevanje u neupućenost u ovakve odrasle teme. Kada se oženiš, ako si od zdrave populacije, valjda ćeš to shvatiti. Pa bolje da otvavram ove dimenzine za lakše shvaćanje nego dimenzije čmareva. Za čmar ne treba razum, ni pamet ni glava, sem onog dole. Ali ko je mlad ima vremena da to shvati.

--- Kraj citata ---

Ne, znači nisi gledao, jer se ne radi o kurvanju, a ima podosta i o dragim homoseksualcima koji stereotipno grade veze kako si ti opisao.

I valjda neću da se ženim, onda postajem ološ homoseksualni ;D ja sam žensko.

BUKAS, banuj ovog, pobenavio od pedera, više i ne čita šta pišemo, ko mu se obraća, samo peni i sikće ;D

Milos Zivanovic:
svidja mi se sto tema zivi, samo molim da se tema zenske guze ne spominje ovde... ne kaljajte jedinu svetlu tacku offtopica :D

BUKAS:
Lex tebrex jedan glas. Idemo dalje.

13 postova, 13 u ovoj temi.

Lex:

--- Citat: Milenadiao  Septembar 30, 2013, 07:35:39 posle podne ---BUKAS, banuj ovog, pobenavio od pedera, više i ne čita šta pišemo, ko mu se obraća, samo peni i sikće ;D

--- Kraj citata ---

Pa šta ti tražiš na strani pedera ako si žensko? Naravno mene treba banovati,a pederima treba dati glas i reč  pa nek ide sve u ku.... To je demokratija koju vi hoćete u srbiju da donesete. A što se tiče pene to samo vama se priviđava.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju