Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (167/177) > >>

bojan lepojevic:
Nisam im nista duzan, ne bojim ih se!
Ma ljudi me ne ugrozavaju niti na jedan nacin, meni se ne mora svidjati to paradiranje, al ako su nam EU uglavile tu zakonsku obavezu onda izvolite..veca je sramota sto nam je drzava nesposobna, al ajd
Postenije bi bilo lepo kao rusi da to zakonski resimo i da se ne brukamo, a u tom slucaju ce vecina sportista da bojkotuje Olimpijske igre u Srbiji :D

Slanina:
Omg..
Ja mogu da razumem nekako ovog Lex-u sto se uziveo ovoliko i sve iskopirao sa ko zna kog sajta i gde ali ne mogu da razumem ove koji brane pedere..i jos govore o tome kao da je to nesto normalno -.- mislim dajte ljudi molim vas....ja protiv pedera neam nista nek se jebu koliko ih volja ali to je njhov problem i ja bi njih slao na lecenje naravno ko zeli...ima danas poprilican broj psihologa pa nek izvole...Ali oni da paradu pedera nazivaju paradom "ponosa" ajte ljudi molim vas pa ciji je to PONOS??? da se time PONOSIMO u svetu kako smo omogucili pederima da se setaju i zvalave na sred ulice? I kakva crna evropska unija..zna se sta evropa zeli to je prosto zeli da se prizna Kosovo da se predaju sve glavne funkcije i da se Srbija zaduzi do maksimuma kako bi posle morala da cuti i vraca dugove a vec su nas zaduzili, svakog meseca malo malo pa neki kredit opaa :)
Aj pustite vise pedere nek sire tu bolest mozda cete imati srecu da vas sin bude peder pa vam dovede zeta u kucu i zatvore se u sobu pa pocne sin da vam dahce ili sta vec a vi ponosni na njega sve pucate od srece...dok mu ovaj nabija qrcinu..muxaxaxa :D

YoungStrong:
Ljudi, ja mislim da bi dobro bilo organizovat' tucu izmedju ove 2 zaracene strane ?  ;D Sta mislite ?   :)

bojan lepojevic:

--- Citat: Slanina  Oktobar 01, 2013, 10:32:20 pre podne ---Omg..
Ja mogu da razumem nekako ovog Lex-u sto se uziveo ovoliko i sve iskopirao sa ko zna kog sajta i gde ali ne mogu da razumem ove koji brane pedere..i jos govore o tome kao da je to nesto normalno -.- mislim dajte ljudi molim vas....ja protiv pedera neam nista nek se jebu koliko ih volja ali to je njhov problem i ja bi njih slao na lecenje naravno ko zeli...ima danas poprilican broj psihologa pa nek izvole...Ali oni da paradu pedera nazivaju paradom "ponosa" ajte ljudi molim vas pa ciji je to PONOS??? da se time PONOSIMO u svetu kako smo omogucili pederima da se setaju i zvalave na sred ulice? I kakva crna evropska unija..zna se sta evropa zeli to je prosto zeli da se prizna Kosovo da se predaju sve glavne funkcije i da se Srbija zaduzi do maksimuma kako bi posle morala da cuti i vraca dugove a vec su nas zaduzili, svakog meseca malo malo pa neki kredit opaa :)
Aj pustite vise pedere nek sire tu bolest mozda cete imati srecu da vas sin bude peder pa vam dovede zeta u kucu i zatvore se u sobu pa pocne sin da vam dahce ili sta vec a vi ponosni na njega sve pucate od srece...dok mu ovaj nabija qrcinu..muxaxaxa :D

--- Kraj citata ---

Vau kakav macho govor :)
Mada sad nisi toliko nepismen i mutav kao na drugim temama..kakva transformacija hahaha

Da je normalno biti gej - NIJE, to je devijacija..da je parada nametnuta - JESTE. A razumes li da smo mi to vec prihvatili i da ce parade biti pre ili kasnije? Kao i za sve do sada sto kao nismo dali, pa smo dali i vise..mani se tog cojstva u busanja u grudi.

A tebe bih licno pitao sledece, posto je to devijacija koja ne bira vec se sa tim rodis, sta ces raditi ako ti se sutra rodi dete sa takvom devijacijom? Vaspitaces ga da ne bude gej, ubiti boga u njemu, odreci ga se il sta vec?

IGOR_X3M:

--- Citat: YoungStrong  Oktobar 01, 2013, 10:44:43 pre podne ---Ljudi, ja mislim da bi dobro bilo organizovat' tucu izmedju ove 2 zaracene strane ?  ;D Sta mislite ?   :)

--- Kraj citata ---

Zar ti ne rece da ces da odes sa teme i da ces raditi nesto korisnije ?  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju