Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Ishmerish:
Ovde se vodi polemika o LGBT populaciji i o tome kako su/ce unistiti Srbiju, a u Srbiji nikad bolje!, zivot dzaba:
1. Prijavis se za "Farmu" ili "Velikog brata"
2. Tu nadjes "ljubav svog zivota"
3. Onda, sa tom "ljubavi" pozoves "48 sati svadba" i ijuju veselje.
4. Dalje, tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog "rodjenja".
5. Zatim, odes u "Trenutak istine" i tu sve priznas i uzmes lovu.
6. Naravno, posle "istine" mora doci do bračne svadje, ali tu je "Bračni sudija" gde se resi problem,
u medjuvremenu malo "Menjas zenu" sredis kucu sa "Radnom akcijom".
7. Onda, logicno, mirenje padne u "Sve za ljubav".
8. I na kraju SAHRANA, tu jos nema shoua, ali i sta ce vam, kad ste mrtvi ne morati nista da platite i to ce neko drugi.
Dakle nema mesta panici 8)
bojan lepojevic:
--- Citat: Milos Zivanovic Oktobar 01, 2013, 01:02:12 posle podne ---au Bojane gde ti ode... :D
tebi niko ne moze da zabrani da treniras, ili da te stavi u zatvor veze ti ruke ili nesto sl... niko nece da zatvori teretane itd... ali moze da zabrani takmicenja (kao sto u ovom slucaju, niko nikom nece da zabrani da bude peder nego moze da mu zabrani da se odrzavaju parade zato sto je volja vecine takva - protiv parade su, ali i dalje mogu svojoj kuci da rade sta hoce, i imaju te svoje klubove i sta ti ja znam)...
--- Kraj citata ---
Gde je ta vecina i kako se ona meri?
Skupstina u svakom trenutku moze da zakonski to regulise i gotova stvar, kao i kod brace Rusa.
@Slanina, ti ne znas ni da protumacis ono sto je napisano, nazalost, ogranicen si kao balkon pa nema svrhe nastaviti sa pokusajem da iskazes svoj intelekt.
Mislim da ti nisi sposoban da ocenis bilo ciju zrelost, pa ni 'obicnog bildera' sta god to znacilo. Meni je stalo do misljenja ljudi koji me poznaju, a sto se tice keyboard ratnika - samo udrite ;)
Ostavicu vam mogucnost replike bez da se dalje nadovezujem, mudrom coveku i previse informacija za analizu iz onoga sto je receno.
Wroy:
--- Citat: Ishmerish Oktobar 01, 2013, 01:12:54 posle podne ---Ovde se vodi polemika o LGBT populaciji i o tome kako su/ce unistiti Srbiju, a u Srbiji nikad bolje!, zivot dzaba:
1. Prijavis se za "Farmu" ili "Velikog brata"
2. Tu nadjes "ljubav svog zivota"
3. Onda, sa tom "ljubavi" pozoves "48 sati svadba" i ijuju veselje.
4. Dalje, tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog "rodjenja".
5. Zatim, odes u "Trenutak istine" i tu sve priznas i uzmes lovu.
6. Naravno, posle "istine" mora doci do bračne svadje, ali tu je "Bračni sudija" gde se resi problem,
u medjuvremenu malo "Menjas zenu" sredis kucu sa "Radnom akcijom".
7. Onda, logicno, mirenje padne u "Sve za ljubav".
8. I na kraju SAHRANA, tu jos nema shoua, ali i sta ce vam, kad ste mrtvi ne morati nista da platite i to ce neko drugi.
Dakle nema mesta panici 8)
--- Kraj citata ---
bravo!
Milos Zivanovic:
pa ja volim da se nadovezem, ali kada je kvalitetna diskusija (nevezano za offtopic sad) :)
--- Citat: bojan lepojevic Oktobar 01, 2013, 01:13:23 posle podne ---Gde je ta vecina i kako se ona meri?
--- Kraj citata ---
vecina je na forumu :D zajebavam se..
Pa vecina je tamo gde treba da bude, samo kao sto znas i sam nekad nije samo stvar vecine, nego bas onoga sto si i pomenuo gore... balls of steel - toga fali za razliku od brace Rusa koji su jasno rekli svoj stav i nema be... ;)
Slanina:
@Bojane.
Vrlo dobro ja tumacim sta ti pises ali ocigledno ti ne odgovara ono sto ti ja odgovorim ti bi voleo da dobijes druge odgovore..ocigledno da ih neces dobiti :)
Ja svoju inteligenciju tebi nemam potrebe ni da dokazujem vec pokusavam drugo nesto da ti objasnim a to je da parada ne treba da se odrzava i da su to bolesni ljudi a to sto si se ti uhvatio na BB i inteligenciju to je dokaz da nemas sta pametno i argumentima da odgovoris vec sve malo po malo izbegavas temu rasprave..no oke..dokazao si mi samo ono sto sam jos malo pre rekao da ljudi koji stite pedere ili su pederi ili glupi...e sad izvini ali neko ti je to morao reci za tvoje dobro ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju