Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
TeH FiLiP:
ja se nadam da EU nece izdrazati jos mnogo,puca po savovima
Sasa Ilic:
--- Citat: TeH FiLiP Septembar 28, 2010, 11:09:55 pre podne ---ja se nadam da EU nece izdrazati jos mnogo,puca po savovima
--- Kraj citata ---
pucice taman kad mi budemo usli :D
Ichabod:
Homoseksualnost je ozbiljna devijacija čovjeka jer ako bi ta devijacija imala stalan trend rasta(broja homoseksualaca) mogla bi dovesti do istrebljenja ljudi kao živuće vrste!
Zbog mogućnosti tog scenarija znanost nam je potrebnija no ikada - da konačno nađe i potvrdi, kako TechFilip potrebuje, izvorište tog čovječjeg tumora koji nam u buduće vrijeme može predstavljati trajno istrebljenje.
Samo se bojim ako znanost pokaže da je ta devijantnost neizlječiva i prirođena.
Nemam ništa protiv da ljudi koji se osjećaju ugroženo prosvjeduju zbog razloga ugroze ali ako se od prosvjeda radi provokacijski cirkus, kakav se radi eksplicitnim sadržajem, onda se ne može osuđivati što ih ljudi žele vidjeti prebijene ili ubijene.
Npr., zamislimo prosvjed zlostavljanih žena gdje nose transparente - muškarci su svinje i recimo izrezuju noževima napravljene lutke muškaraca te ih spaljuju. Naravno da bi to u nama izazvalo generator bijesa!
Kao jedini odgovor na ovu nesretnu okolnost vidim znanost, jedino je ona ako je nepristrana, sposobna dati odgovore kako, ako uopće, liječiti to skretanje čovjeka u pogrešnom smjeru.
Sjetim se odmah, situacije gdje se svake godine tisuće pingvina sele s jedne lokacije na udaljenu drugu i mali broj pingvina usprskos putanji većine zakreće u sigurnu smrt, ide nekim svojim putem koji će ih na kraju dovesti do smrti zbog izgladnjivanja, makar bi se od strane znanstvenika koji promatraju hordu usmjeravali ka smeru velike horde oni bi išli po putanji smrti zacrtanoj u njihovim glavama... i sve je i dalje dobro dok cjelokupna horda pingvina ne zakrene ka litici bez povratka... toga se moramo paziti...
IGOR_X3M:
Da da znanost ili ti nauka. Pa nauka ih je i skinula sa liste bolesnika, to je za nauku normalno a pedera sve vise, a pederizam ja sve popularniji.
Znaci za nauku je to normalna stvar, a na coveku je izbor da li ce biti peder. Za nauku ce i pedofili biti normalni za par godina.
--- Citat: Ichabod Septembar 28, 2010, 01:41:27 posle podne ---Kao jedini odgovor na ovu nesretnu okolnost vidim znanost, jedino je ona ako je nepristrana, sposobna dati odgovore kako, ako uopće, liječiti to skretanje čovjeka u pogrešnom smjeru.
--- Kraj citata ---
Nauka je takodje puna teorija i u dosta slucajeva veoma pristrasna jer je kontrolisana tako da ne ocekuj da ce nam nauka pomoci oko ovog pitanja, naprotiv.
Skloni su da tvrde mnoge stvari iako za njih nemaju ni jednog dokaza......
A ako bi i jedan naucnik rekao da je pederizam bolest i to tvrdio onda bi verovatno bio odmah sklonjen u stranu, jer proces pederizma je pokrenut a neko jak stoi iz njih jer da nije tako danas nebi ni diskutovali o tome.
Sasa Dimitrijevic:
Imaju i svoju olimpijadu..
http://www.copenhagen2009.org/
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju