Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Slanina:
--- Citat: Ishmerish Oktobar 01, 2013, 01:12:54 posle podne ---Ovde se vodi polemika o LGBT populaciji i o tome kako su/ce unistiti Srbiju, a u Srbiji nikad bolje!, zivot dzaba:
1. Prijavis se za "Farmu" ili "Velikog brata"
2. Tu nadjes "ljubav svog zivota"
3. Onda, sa tom "ljubavi" pozoves "48 sati svadba" i ijuju veselje.
4. Dalje, tu je emisija "Sve za bebe" i eto jeftinog "rodjenja".
5. Zatim, odes u "Trenutak istine" i tu sve priznas i uzmes lovu.
6. Naravno, posle "istine" mora doci do bračne svadje, ali tu je "Bračni sudija" gde se resi problem,
u medjuvremenu malo "Menjas zenu" sredis kucu sa "Radnom akcijom".
7. Onda, logicno, mirenje padne u "Sve za ljubav".
8. I na kraju SAHRANA, tu jos nema shoua, ali i sta ce vam, kad ste mrtvi ne morati nista da platite i to ce neko drugi.
Dakle nema mesta panici 8)
--- Kraj citata ---
:D :D :D
bojan lepojevic:
--- Citat: Milos Zivanovic Oktobar 01, 2013, 01:18:33 posle podne ---pa ja volim da se nadovezem, ali kada je kvalitetna diskusija (nevezano za offtopic sad) :)
--- Citat: bojan lepojevic Oktobar 01, 2013, 01:13:23 posle podne ---Gde je ta vecina i kako se ona meri?
--- Kraj citata ---
vecina je na forumu :D zajebavam se..
Pa vecina je tamo gde treba da bude, samo kao sto znas i sam nekad nije samo stvar vecine, nego bas onoga sto si i pomenuo gore... balls of steel - toga fali za razliku od brace Rusa koji su jasno rekli svoj stav i nema be... ;)
--- Kraj citata ---
Ja upravo o tome i govorim, da su nasi politicari licimeri teski!
Ili zabranite zakonom ili omogucite, nije njihovo da oni tumace zakone kako oni zele, jer ce nam se to tek obiti o glavu u svakom segemntu zivota, a to je da svako malo uzima pravdu u svoje ruke onako kako je vidi. Zato i jesmo banana drzava, jer mi da smo sredjeni, pa EU nam i ne bi trebalo.
Da kopiram sadrzaj "Cuo sam najbolju ideju protiv parade(koja ce pre ili kasnije biti odrzana, sve zavisi kad nas budu stisli da ispostujemo dogovoreno)
da tom ulicom gde budu prolazili svi navuku carsave sa spoljne strane prozora, da ih ignorisemo i da ih niko ne gleda..to bih bolelo 6x vise nego ovo sto se radi sada, ovako dajemo im na znacaju a ne bi ih bilo 100 u gradu"
Ja se slazem sa cinjenicom da nikome ne mozete da zabranite da bude gej, niti treba tim ljudima uskracivati ljudska prava i tuci ih cak zbog toga, ali im ova parada cini kontrauslugu jer sve vise mrznje navlace na te ljude, iako bi zakon morao da bude isti za sve!
Stevan Čerubdžić:
Jel moguce da je cela prva strana najsvezijih poruka o pederskoj saradi? :O
bojan lepojevic:
Slanina, vrlo mudar potez - tuse ;)
A ostavicemo ipak drugim ljudima da sude o onome sto je napisano, uvazavam tvoje pravo da imas svoje misljenje, jer me ono ne ugrozava, ali dalja rasprava ne bi nista novo donela.
Ziv bio,
Pozdrav
sky:
Sve je napisano na 2-3 teksta na vaseljenskoj ili srbin-info. Tamo je dovoljno receno zasto ne i zbog cega. Zasto- Lex napisa ;D , Zbog cega - ima mnogo primera, od Masine izjave do prajdova po svetu. Domaci pederi su jos kulturni, ali to je samo prvi korak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju