Multimedia > Slike/Muškarci

Arnold Schwarzenegger

<< < (48/60) > >>

Pocetnik993:

--- Citat: BuKi_pit  Februar 01, 2011, 11:59:15 posle podne ---zasto da tema ide u off sa tim pitanjem kako se arni hranio... par zar se nije dovljno pricalo sta se treba jesti i koliko cega da se jede??? ako na ovom forumu to nije napisano bez broj puta onda stvarno ne znam... samo ne treba biti lijen traziti sve servirano...

--- Kraj citata ---
ma to da vide sta je arnie jeo u to vreme :)

BuKi_pit:

--- Citat: Pocetnik993  Februar 02, 2011, 12:04:40 pre podne ---
--- Citat: BuKi_pit  Februar 01, 2011, 11:59:15 posle podne ---zasto da tema ide u off sa tim pitanjem kako se arni hranio... par zar se nije dovljno pricalo sta se treba jesti i koliko cega da se jede??? ako na ovom forumu to nije napisano bez broj puta onda stvarno ne znam... samo ne treba biti lijen traziti sve servirano...

--- Kraj citata ---
ma to da vide sta je arnie jeo u to vreme :)

--- Kraj citata ---
sta god da je jeo... jedan je arni i niko nece biti kao on ;) samo vi pijte po 3 litra mlijeka :D

Kolev Nenad:

--- Citat: BokY_LA  Februar 01, 2011, 08:48:36 posle podne ---
--- Citat: Kolev Nenad  Februar 01, 2011, 08:04:18 posle podne ---Old school ciklusi  :D :D :D

--- Kraj citata ---
sta je tu old school?

--- Kraj citata ---

Pa salim se jbt... :)

--- Citat: TeH FiLiP  Februar 01, 2011, 09:41:17 posle podne ---danas se koriste ciklusi od 50ak nedelja :D

--- Kraj citata ---

52 da budemo precizniji... :D

bingo:
aa
--- Citat: TeH FiLiP  Februar 01, 2011, 09:41:17 posle podne ---
--- Citat: BokY_LA  Februar 01, 2011, 08:48:36 posle podne ---
--- Citat: Kolev Nenad  Februar 01, 2011, 08:04:18 posle podne ---Old school ciklusi  :D :D :D

--- Kraj citata ---
sta je tu old school?

--- Kraj citata ---

danas se koriste ciklusi od 50ak nedelja :D

--- Kraj citata ---
to sam i ja hteo reci.. a neki je pitanje dal se ikad skidaju sa hemije

TeH FiLiP:
verovatno ne...cak i kod nas neki takmicari pod skidanjem sa hemije podrazumevaju 60mg anavara ili dbol i to je kao skidanje :D al da ne offujemo vise,sve je to mishcika :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju