Ostalo > Offtopic
nisam vas zaboravila :)
Tanja U.:
Da, dragi moji, Novi Pazar!! Ovih dana samo cekam da dobijem ugovor i da ga potpisem. Ako sve bude ok (mislim i na platu heheheh), trebala bih poceti raditi vec 01.avgusta, i zato mi je malo frka oko pronalazenja stana. Narode, ako mozete, pomozite :)
Sto se Blue Gym-a tice, tu i dalje treniram, dok sam ovde, a kad predjem, dolazicu u BG recimo 2-3 puta mesecno, i obavezno kod Milke i Kize na "pregled", da mi prepisu dalji trening. Za njih se takmicim u oktobru :)
Tanja U.:
--- Citat: laracroft ---MA OVA WITCH NE MOGU Ni NA KafU DA JE NATERAM KOD MENE KUCI :)
--- Kraj citata ---
Izvini pile, ali hodanje po gradu od podneva pa na dalje ubija mi dekolte ;) ozbiljno, cim u tom periodu se zateknem u gradu, dekolte mi zesce pocrveni, da ostanem duze izgorila bih 100% bez obzira na taman pigment. Zato i pokusavam da ti i ja popijemo kavu u jutarnjim casovima, no ti draga moja u ta doba jos spavas ;) Poslepodne sam na treningu, a uvece opet u guzvi oko prelaska u N. Pazar. Vec polako se pakujem. Jbg.
Vojo, hvala na lepim zeljama.
dr_rapid:
Ja pomislih, da nam se witch nije udala, pa je nema. :D :D :D :D
Pozzzz witch ;)
dulse:
bre ja sam se zabrinula :D pa srecan put.. mora da je bas bas dobra ponuda bila kada si se odlucila na tako veliki korak :)
ajd da se uklopis u novu sredinu lepo i naravno da posecujes forum iako ces dole verovatno biti osudjena na dial up :twisted:
Tanjica:
Dugo se nisam ovako obradovala nečijem postu.
:D
Sve najbolje na novom poslu :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju