Ostalo > Offtopic
Sta trenutno jedete?
Markoni:
--- Citat: BoRa_TS ---
--- Citat: Markoni ---tunu i paradajiz + omega-3
--- Kraj citata ---
To me podseti :) Uzmem ti ja iz kutije tabletu omega-3 i zapricam se , dok sam pricao polako mi se topila u ruci ! Kad zavrsih razgovor ja je stavim u usta da je progutam pa mi zastala u grlu hehehe moj matori se toliko uplasio da je vec poceo da zove hitnu hehe ! Izbacio sam je jedva (patnja ziva) neko vreme ih nisam pio (fobija) ;)
Inace sada jedem telece pecenje sa brokolijem i komentarisem kako su mi malo servirali brokolija pa sam ustao i uzeo iz frizidera spargle :) kuckakm i mastim tastaturu :)
--- Kraj citata ---
cuti bre , ja imam fobiju od velikih tableta , jos kada sam pio prolabove amino kiseline slican slucaj :(
Markoni:
--- Citat: Markoni ---
--- Citat: Markoni ---tunu i paradajiz + omega-3
--- Kraj citata ---
To me podseti :) Uzmem ti ja iz kutije tabletu omega-3 i zapricam se , dok sam pricao polako mi se topila u ruci ! Kad zavrsih razgovor ja je stavim u usta da je progutam pa mi zastala u grlu hehehe moj matori se toliko uplasio da je vec poceo da zove hitnu hehe ! Izbacio sam je jedva (patnja ziva) neko vreme ih nisam pio (fobija) ;)
Inace sada jedem telece pecenje sa brokolijem i komentarisem kako su mi malo servirali brokolija pa sam ustao i uzeo iz frizidera spargle :) kuckakm i mastim tastaturu :)
--- Kraj citata ---
cuti bre , ja imam fobiju od velikih tableta , jos kada sam pio prolabove amino kiseline slican slucaj :(
--- Kraj citata ---
hehe onda znas kako mi je ;) pa imao sam ja tada i neke amino koje sam gutao kao lud e posle sam sve poceo da grizem ;)
--- Kraj citata ---
ja od sada samo u prahu a moze i u gel kapsulama ili kapsulama ali da nisu vece od 1g
Boki4:
--- Citat: PitBull ---.. fegeti su poceli da skakucu dao sam im jednu supu govedju....
:D :D :D :D
--- Kraj citata ---
... da imaju da jedu da im bude fino :wink:
Evo u ovo doba solo posni,pa na spavanje.
H2SO4:
ella + mlevena junetina
Sasa Dimitrijevic:
Istostiran beli hleb + ella + tunjevina + jogurt. Jeste da je kasno malo za to, ali sta je tu je....
Mmmmmmmm......
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju