General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev-DNEVNI UNOS PROTEINA

<< < (4/8) > >>

bole gym:
 U glavi mi stoji informacija da treba unositi namernice sa sto nizim PH? Konkretno whey je PH 0 ako se ne varam? Ako neko moze da objasni spregu baznost-kiselost

Polomac:
Hvala Igore..
Bole evo odgovora za tebe u okviru teme...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,17131.msg213478.html#msg213478

Boban24:
To 30 grama po obroku je malo generalizacija. Ne moze da bude isto za coveka od 50kg i za onog od 130kg.

Ja svakako nebi nikad uzimao vise od 1.5g po kg, gledam da budu kvalitetni i preko 5 vrsta namernica svaki dan, naravno nikako da svaki dan budu iste namernice. Da to bude 6 obroka i super napredujem. Bojim se da 2-3-4gr po kg je previse i da samo bubrezi mogu da odu cak i za one koju uzimaju anabolitike a ne za nas obicne vezbace.

Ted Arcidi:
a jel mozes molim te da mi objasnis te fizioloske procese odumiranja bubrega od visokog unosa proteina?

breshahils:

--- Citat: Boban24  Februar 14, 2011, 10:36:57 posle podne ---To 30 grama po obroku je malo generalizacija. Ne moze da bude isto za coveka od 50kg i za onog od 130kg.

Ja svakako nebi nikad uzimao vise od 1.5g po kg, gledam da budu kvalitetni i preko 5 vrsta namernica svaki dan, naravno nikako da svaki dan budu iste namernice. Da to bude 6 obroka i super napredujem.

--- Kraj citata ---

Taman si lepo počeo i na kraju us.a motku:

--- Citat: Boban24  Februar 14, 2011, 10:36:57 posle podne ---Bojim se da 2-3-4gr po kg je previse i da samo bubrezi mogu da odu cak i za one koju uzimaju anabolitike a ne za nas obicne vezbace.

--- Kraj citata ---

Ma da odlaze bubrezi samo tako :D

ANABOLITICI su jbn stvar :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju