Ostalo > Offtopic
Podforum "Steroidi"
Nenad018:
--- Citat: Kolev Nenad Oktobar 22, 2010, 12:46:52 pre podne ---tako je,pogotovo su mladima od koristi koji uzimaju sve ko muve bez glave ne bi li se "uradili"...
ja sam za da se vrati jer moze samo da koristi,neko ko se vec odlucio nece bataliti zato sto je to obrisano na x3m forumu,sto je najgore pitace prvog "strucnjaka" ::) i samo ce sebi stetu naneti...
--- Kraj citata ---
Slazem se sa ovim, sigurno je bilo preko 30 tema gde su ljudi "odlucili sigurnu kuru" i posle par postovo se ipak opredele za suplementaciju i ishranu.
Kolev Nenad:
--- Citat: Nenad018 Oktobar 22, 2010, 12:49:12 pre podne ---
--- Citat: Kolev Nenad Oktobar 22, 2010, 12:46:52 pre podne ---tako je,pogotovo su mladima od koristi koji uzimaju sve ko muve bez glave ne bi li se "uradili"...
ja sam za da se vrati jer moze samo da koristi,neko ko se vec odlucio nece bataliti zato sto je to obrisano na x3m forumu,sto je najgore pitace prvog "strucnjaka" ::) i samo ce sebi stetu naneti...
--- Kraj citata ---
Slazem se sa ovim, sigurno je bilo preko 30 tema gde su ljudi "odlucili sigurnu kuru" i posle par postovo se ipak opredele za suplementaciju i ishranu.
--- Kraj citata ---
dobro,da,to je jos bolja varijanta,ali cak i oni koji su posle citanja uzeli steroide,uzeli su sigurno bolju kombinaciju,nego sto su planirali...
BokY_LA:
ma dobro ljudi nije sigurno zato ukinut .. verovatno se sredjuje ili je neka greska u bazi ili pitaj boga.. vratice se.
Kolev Nenad:
--- Citat: BokY_LA Oktobar 22, 2010, 01:08:32 pre podne ---ma dobro ljudi nije sigurno zato ukinut .. verovatno se sredjuje ili je neka greska u bazi ili pitaj boga.. vratice se.
--- Kraj citata ---
ne mozes da kazes nije sigurno zato ukinut kad mi nismo komentarisali zasto je ukinut,veci zasto ga treba vratiti...
Stojke11:
Da li je neko pomislio da postoji i neki zakonski osnov zbog koga je taj pod-forum sklonjen! Ja nesto nacuo... Moguce da je zato!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju