General Bodybuilding Discussion > Članci
Magicni napitak by Milos Sarcev
Matt:
pitaj pedju on ce da ti objasni...sve sto je milos rekao je tacno ali koristiti proste secere u toj kolicini za vreme treninga bez brzodelujuceg insa je totalno nepotrebno
VeljaP:
--- Citat: Matt Oktobar 24, 2010, 03:18:29 posle podne ---pitaj pedju on ce da ti objasni...sve sto je milos rekao je tacno ali koristiti proste secere u toj kolicini za vreme treninga bez brzodelujuceg insa je totalno nepotrebno
--- Kraj citata ---
a kako se to radi, jel mozes meni da objasnis posto me to interesuje a ne znam, mislim imam neka znanja o insu, ali o tome bas i ne...pa ako moze malo edukacije
Matt:
uzmi pa citaj forum
guLiveR:
Nista cekacemo Pedjin odg :)
Polomac:
;) ;) ;)
Evo i Pedjinog iskustva....
NA TRENINGU..
1///…X3M PUMP-glavni sastojak mikrofiltriran surutkin izolat - belančevina sa najvišom biološkom vrednošću..I NARAVNO..OBOGACEN SA..
Razgranatim aminokiselinama BCAA i glutaminom.
2//15 GR GLUTAMINA..
3//..15 GR BCAA
4.//10 GR CREATINA
4.//20 GR MALTODEXTRIN-proizvod napravljen isključivo iz maltodekstrina - lako probavljive mešavine kompleksnih ugljenih hidrata i kukuruznog skroba. Maltodekstrin je sastavljen iz glukoznih polimera - ugljenih hidrata, koje telo najlakše absorbira i potroši kao energiju. Glukozni polimeri se metaboliziraju polakoi i sa kostantnim oslobađanjem u krvotok, telu garantuju dugotrajan izvor energije.
Maltocarb zbog svojeg glikemičnog indeksa polako oslobađa ugljene hidrate u krvotok, kao posledica toga optimalno puni glikogenske rezerve u mišićima i jetrima. Kompleksni ugljeni hidrati u tom proizvodu direktno stimulišu oslobađanje insulina. Insulin utiče na povećanje mišićne mase s tim, da omogućava najbrži transport aminokiselina u gladne mišiće.
A istovremeno sprečava oslobađanje najvećeg protivnika mišića - kataboličnog hormona kortizola.
5.///…AMINO KISILINE…LIQ
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju