General Bodybuilding Discussion > Članci

Magicni napitak by Milos Sarcev

<< < (3/5) > >>

Matt:
pitaj pedju on ce da ti objasni...sve sto je milos rekao je tacno ali koristiti proste secere u toj kolicini za vreme treninga bez brzodelujuceg insa je totalno nepotrebno

VeljaP:

--- Citat: Matt  Oktobar 24, 2010, 03:18:29 posle podne ---pitaj pedju on ce da ti objasni...sve sto je milos rekao je tacno ali koristiti proste secere u toj kolicini za vreme treninga bez brzodelujuceg insa je totalno nepotrebno

--- Kraj citata ---
a kako se to radi, jel mozes meni da objasnis posto me to interesuje a ne znam, mislim imam neka znanja o insu, ali o tome bas i ne...pa ako moze malo edukacije

Matt:
uzmi pa citaj forum

guLiveR:
Nista cekacemo Pedjin odg :)

Polomac:
  ;)     ;)      ;)   

Evo i Pedjinog iskustva....
NA TRENINGU..

1///…X3M PUMP-glavni sastojak mikrofiltriran surutkin izolat - belančevina sa najvišom biološkom vrednošću..I NARAVNO..OBOGACEN SA..

Razgranatim aminokiselinama BCAA i glutaminom.

2//15 GR GLUTAMINA..

3//..15 GR BCAA

4.//10 GR CREATINA

4.//20 GR MALTODEXTRIN-proizvod napravljen isključivo iz maltodekstrina - lako probavljive mešavine kompleksnih ugljenih hidrata i kukuruznog skroba. Maltodekstrin je sastavljen iz glukoznih polimera -  ugljenih hidrata, koje telo najlakše absorbira i potroši kao energiju. Glukozni polimeri se metaboliziraju polakoi i sa kostantnim oslobađanjem u krvotok, telu garantuju dugotrajan izvor energije.

Maltocarb zbog svojeg glikemičnog indeksa polako oslobađa ugljene hidrate u krvotok, kao posledica toga optimalno puni glikogenske rezerve u mišićima i jetrima. Kompleksni ugljeni hidrati u tom proizvodu direktno stimulišu oslobađanje insulina. Insulin utiče na povećanje mišićne mase s tim, da omogućava najbrži transport aminokiselina u gladne mišiće.
A istovremeno sprečava oslobađanje najvećeg protivnika mišića - kataboličnog hormona kortizola.

5.///…AMINO KISILINE…LIQ

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju