Ostalo > Offtopic

srce mi cudno lupa ,help

(1/5) > >>

munja877:
danas ceo dan i juce srce mi jako cudno kuca
(posle jako velike pauze ,skoro pola god.krenuo sam u teretanu,i poceo sa kreatinom)

3 treninga pa pauza i dan posle pauze(juce) krenulo je to

za 1 min 93 otkucaja dok sedim

ali na svaki 20 otkucaj udari jace(ne tripujem drug je osetio ) 8O

zasto se to desava......desavalo se i ranije ali jednom u 7 dana jedan :(  jaci otkucaj.....

pomozite mi...da li da  idem kod kardiologa...isao sam pre 9 meseci sve je bilo u redu

LateNite:
neznam da li ti iko moze pomoci preko foruma, po mom misljenju otidji kod kardiologa da budes siguran.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: munja877 ---danas ceo dan i juce srce mi jako cudno kuca
(posle jako velike pauze ,skoro pola god.krenuo sam u teretanu,i poceo sa kreatinom)

3 treninga pa pauza i dan posle pauze(juce) krenulo je to

za 1 min 93 otkucaja dok sedim

ali na svaki 20 otkucaj udari jace(ne tripujem drug je osetio ) 8O

zasto se to desava......desavalo se i ranije ali jednom u 7 dana jedan :(  jaci otkucaj.....

pomozite mi...da li da  idem kod kardiologa...isao sam pre 9 meseci sve je bilo u redu
--- Kraj citata ---
...

dakle..veoma mi je zao sto ti se to dogadja....ali da omdah resimo ..

TO TI NIJE OD KREATINA I NEMA NIKAKVE VEZE SA NJIM..

idemo dalje..

pojacan rad srca moze da ti se desio bas usled toga sto si PONOVO KRENUO  da vezbas..pa od silne zelje mozda si opteretio kardio vaskularni siste i vise nego sto je trebalo-a sigurno jesi,pa je organizam odreagovao na taj nacin..

jos ako su uslovu u gymu oni..guzva i bez klime..ne mora da te cudi nista..

dakle..niko nije rekao da tripujes bilo sta...ali da si mozda malo lakse usao u trening i navikao organizam na nesto novo..bez obizra sto si to neklada radio..misliom da ti se ono ne bi dogajdalo..

ali..u svakom slucaju odi kod lekera mada se njihovi prelgldei svi zavrsavaju sa EKG i kazu sve je ok..

munja877:
evo sad dodjoh iz urgentnog...

ovako nesto: sinkopa refleksno mokrenje

kada lezim i naglo ustanem pritisak mi se malo teze normalizuje zato sto sam naglo porastao + se ispraznim u wc i dolazi do kratkog gubitka svesti!

rekao mi je da izbegavam vezbanje u zagusljivom ...da ne preterujem sa vodom(ne preko 3 L)   da ne pijem pred spavanje i da naglo ne ustajem

DingDong:
Ne znam ja koliko treba verovati lekarima,recimo moj ujak je lekar i ja mu rekao da uzimam glukozamin sulfat jer me bolu zglobovi on kaze da ne uzimam to jer i to je lek i samo unistava jetru,pre cu se oporaviti ako ga ne uzimam :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju