Ostalo > Offtopic

Strand subota

<< < (2/12) > >>

bajic:
U osnovi ovo nije obaveza nikome mislio sam da stavim pitanje  ko hoce, znam da clanova aktivnih nema dosta i da je beogradjane tesko naterati da krenu iz BGDa ovo je samo ideja posto sam se javio fanaticu da dodjem malo na strand sad u subotu a on me pitao da stavim ovu temu, tako ko hoce i moze tu smo.

H2SO4:
e ja sutra krecem kuci u HN (ovako mi se i za proslo okupljanje potrefilo)
na strandu je divota sad, nema onolike maaaase ko do pre mjesec dana.

dr_rapid:
Hmmm... Opet neki pokusaj okupljanja. Pa evo sta ja mislim. Ne treba nista forsirati. Treba uzeti u obzir da je sad ziza putovanja (ja sam sad u BEC-u i za par dana idem za Minhen), i da smo sad svi, pa i oni u BG rastrkani kao mravi. Tako da mislim da je najbolje pokusati naci neki adekvatan termin u Septemru, kad je vecina u nekoj mirnijoj situaciji, i dok nama studentima nije poceo semestar, kada vata frka i panika :D :D. Cisto predlog naravno ;)

FANATIC:
Ma opusteno..ko moze moze a ko ne, ma bice prilike :)  ja sam tamo svakako svaki dan a vremena ce hvala bogu biti pa cemo se mi svi vec nekako sakupiti.
Za sada nas ima troje koliko sam razumeo.Bajic_z,Pedjos i ja.Mozda ce moj kum Bora-TS doci ako nebude imao frku na poslu.
Ako neko jos bude mogao bilo bi  lepo...voda je fenomenalna...strand je lepo sredjen ove godine,ma bice dobro :)

laracroft:
moji mi uzeli kola na moru a vracaju se u subotukaaasno navece!!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju