X3M Forum
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Avgust 01, 2010, 02:53:43 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
X-Fitness X-Sports
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik X3M Foruma pre slanja poruka!

Stranice: 1 ... 3 4 [5]
  Štampaj  
Autor Tema: Anavar  (Pročitano 6329 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Burki
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Mart 10, 2010, 07:41:25 pm »

Želim si sastaviti svoju prvu kuru i u traženju optimalnih aas s najmanje nepoželjnih posledica su mi preporučili Oxandrolone. Kako je reč o relativno blagom steroidu sam istraživao dalje i saznao da je dobar u kombinaciji s Decom. Onda na kraju mojeg istraživanja mi se činilo da toj kombinaciji fali još Testo  Zelenko.
Što se tiče testa malo sam u nedoumici oko Test Depoa i Test Propa. Kod test depoa se mi sviđa što ga proizvodi Galenika i siguran si u što uzimaš (ajde i jeftin je) i injektira se samo 1x tjedno. Kao lošu stranu vidim jedino u tome što relativno dugo ostaje u telu pa kod nekih nepoželjnih stvari i prestanka uzimanja toliko duže treba da izađe van. Kod Test Propa sam negde pročitao da zbog njegovih estera zna izazivati (bolne) otekline što dodatno otežava situaciju i izbor mjesta za injektiranje, jel to drži vodu ili je larifari?
Bi li recimo bilo u toj kombinaciji test+Deca+Oxa npr. dosta jedna ampula test depoa od 250mg tjedno ili tjedni ekvivalent Propa? Oxa bi vjerojatno išla 30mg dnevno za Decu pa neznam u toj kombinaciji. Nolvu bi verovatno dobro bilo imati za svaki slučaj u blizini?
Imam 37g i 83kg...
Pozdrav i hvala za mišljenja.
« Poslednja izmena: Mart 10, 2010, 07:49:43 pm Burki » Sačuvana
dijamant
Minimumweight Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Mart 10, 2010, 10:44:37 pm »

Razmisli o nandrolone phenylpropionate ,ako ti se nesvidja decanoate
Sačuvana
Matt
Middleweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Mart 11, 2010, 10:16:00 am »

Test depo jeste  da moze da napravi problem da ako si osetljiv ,pa ima manu sto se duze zadrzava i ne moze da se nekad povuce na vreme...ali isto tako koncentracija steroida u krvi napreduje sporije i manja je sansa da uopste DODJE do sporednih efekata,kao propionat cija se koncentracija brzo dize...tako da na tebi je da odlucis...a za prvu kuru da koristis anavar mislim da ti je glupo skroz i ne potrbno,a videces to ce ti reci i ostali..
Sačuvana

No time...
Pedja_Petrovic
Admin
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

THE GENERAL OF ARMY

WWW E-mail
« Odgovor #63 poslato: Mart 11, 2010, 12:23:09 pm »

matt je rekao extra
Sačuvana

Stranice: 1 ... 3 4 [5]