Ostalo > Offtopic
03.11.2010. ZEMLJOTRES!!!
GORAN_ILIC:
--- Citat: Вучко Novembar 05, 2010, 04:13:51 posle podne ---Eeeeeee,pa zato bila akcija juce : " SVE za chrvenu " .... :-)
--- Kraj citata ---
Cuti bre... ne uvecavaj stetu... ;D ;D
1978:
--- Citat: TERZO MIRSAD Novembar 03, 2010, 05:02:49 posle podne ---ja bio taman ustao nisam mogao spavati lego u dnevni boravak kad je pocelo da trese
--- Kraj citata ---
Da si bio malo brzi mogao si da dobijes laptop poput ovog lika kome je trebalo samo 12 sekundi da postavi vest o zemljotresu na internet.
OBRENOVAC, 3. novembar 2010, (Njuz) – Srđan Đurđević (23) iz Obrenovca dobiće na poklon laptop od kompanije Fejsbuk, kao nagradu za najbrži status na ovoj društvenoj mreži vezan za sinoćni zemljotres, čiji je epicenter bio u okolini Kraljeva. Đurđević je status “Zemljotres!!!”, ispod kojeg je iskopirao link za istoimenu pesmu Li Mena i Montenigersa, postavio tačno 12 sekundi nakon što se osetio prvi potres.
.....
-Spremao sam se za spavanje i taman sam hteo da napišem „Idem na kunt“, kada sam osetio potres. Trebalo mi je sigurno dve-tri sekunde da ukapiram o čemu je reč, da bih onda napisao „Zemljotres!!!“. Srećom, na drugom prozoru mi je bio otvoren Jutjub, a dok sam pisao status, setio sam se pesme Li Mena, koju sam odmah pronašao i čiji sam link iskopirao. Negde u tom trenutku u sobu mi je uletela keva u spavaćici koja je vrištala da se pomerim od prozora i stanem pored nosećeg zida, povukla me je za rame, i malo je falilo da promašim opciju „šer“- kaže Srđan, koji je rekao i da je ga je ova vest načinila poznatim, i da je u posednja tri sata dobio preko 30 „frend rikvesta“.
Scarecrow:
hahahahahaahahahhaa ooo boze... mada sam to mogao i ja da budem... xD isto sam sedeo za kompom kad je treslo :)
Kolev Nenad:
al pazi ovo ucinila poznatim,dobio preko 30 rikvesta,tragedija rodjaci,tragedija... :)
1978:
--- Citat: 1978 Novembar 08, 2010, 03:09:10 posle podne ----Spremao sam se za spavanje i taman sam hteo da napišem „Idem na kunt“, kada sam osetio potres. Trebalo mi je sigurno dve-tri sekunde da ukapiram o čemu je reč, da bih onda napisao „Zemljotres!!!“. Srećom, na drugom prozoru mi je bio otvoren Jutjub, a dok sam pisao status, setio sam se pesme Li Mena, koju sam odmah pronašao i čiji sam link iskopirao. Negde u tom trenutku u sobu mi je uletela keva u spavaćici koja je vrištala da se pomerim od prozora i stanem pored nosećeg zida, povukla me je za rame, i malo je falilo da promašim opciju „šer“- kaže Srđan, koji je rekao i da je ga je ova vest načinila poznatim, i da je u posednja tri sata dobio preko 30 „frend rikvesta“.
--- Kraj citata ---
Za dlaku je izbegao tragediju jer umalo zbog keva koja je vristala i trazila da stane pored noseceg zida nije promasio opciju ser i ostao bez laptopa ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju