Multimedia > Slike/Muškarci

Ronnie and Mike - Jersey shore

<< < (3/4) > >>

Francuz:
Pa dobro, zavisi sta je kome cilj. Ja kada budem dostigao ovo, mozda budem pucao na vise. Aas sam mislio jer se skoro svaki dan opijaju, jedu dosta uh (sendvici, makarone, cips...) i rade dosta kardia. Znaci sranje obroci i mnogo kardia a ipak imaju dosta solidan izgled, po meni. E sad, moguce da oni jednostavno izgledaju veliko preko tv, to ne znam... Meni je ovo odlicno za rekreativca!

BBBbbb:
Ma uporedi ih sa pocetka serijala i kraja videces ogroman pad u formi. Inace ubijaju se oni i tamo od treninga samo sto su njihove odlaske u gym prikazali mozda samo 2 puta za dva serijala, a skoro svaki dan idu. Pare na supse takodje ne zale, Roni ti je u prvoj epizodi grlio i zaskakao ogromnu kanticu proteina. I pored toga zbog lose ishrane i pijancenja oni padnu u formi, sto je sve normalno.

Francuz:

--- Citat: BBBbbb  Novembar 24, 2010, 06:49:22 posle podne ---Ma uporedi ih sa pocetka serijala i kraja videces ogroman pad u formi. Inace ubijaju se oni i tamo od treninga samo sto su njihove odlaske u gym prikazali mozda samo 2 puta za dva serijala, a skoro svaki dan idu. Pare na supse takodje ne zale, Roni ti je u prvoj epizodi grlio i zaskakao ogromnu kanticu proteina. I pored toga zbog lose ishrane i pijancenja oni padnu u formi, sto je sve normalno.

--- Kraj citata ---

Potpuno se slazem sa tobom i za pad forme, i za to da se vezba dosta iako se to ne prikazuje... Mislio sam na to da oni postizu nizak bf za rekreativce (vidljive vene, trbusnjaci) dok piju i jedu djubre. Sa druge strane, imaju velicinu, uprkos velikoj kolicini kardia i wheyu kao glavnom, gotovo i jedinom izvoru proteina. Mozda genetika radi svoje.

Pirat:
jbt koji mentoli...

kopa:
za rekreativce ekstra izgledaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju