Ostalo > Offtopic

B I S E R I

<< < (23/29) > >>

ljubenzi:

--- Citat: Naturalni  Oktobar 25, 2010, 05:03:27 posle podne ---
--- Citat: ljubenzi  Oktobar 25, 2010, 04:08:02 posle podne ---Ranije dok smo trenirali na vracaru stari gazda te teretane kaze meni i drugaru "AKO VIDITE DA SE NEKO GLEDA U OGLEDALU A IMA BICEPS MANJI OD 40 SLOBODNO MU TRESNITE SAMARCINU HAHAHAHAHA"

--- Kraj citata ---
pazi ne znam ko je taj,ali sam 100% siguran da je BUMBAR jedan,znaci ruka oko 50cm a masti koliko hoces.jel tako?

--- Kraj citata ---
Sloba stari takmicar, a izgleda ko zverina bar je tad izgledao bio je odlican a imao je te radove po teretani " ALO DECKO NEMOJ OPET DA TI JE ISPALA TA BUCKICA JA ZBOG NJE NISAM ISAO DVE GODINE NA MORE AXAXXAXA "

ljubenzi:
" ALO DECKO STA SE BRE GLEDAS U TO OGLEDALO " ovaj mali odgovara " pa gledam kolika mi je ruka "  Sloba " STA TI IMA DA GLEDAS KOLIKA TI JE RUKA VIDI KOLIKA JE MOJA PA SE NEGLEDAM" AAAAAAAHAHAHAHAHAHAAH ! To su bila vremena a ne ko sad svako pile se ku..i po teretani

Scarecrow:
kako me nerviraju ti likovi... sta njega boli djoka sto se neko gleda u ogledalo...

marelli:

--- Citat: ljubenzi  Oktobar 25, 2010, 10:39:30 posle podne ---" ALO DECKO STA SE BRE GLEDAS U TO OGLEDALO " ovaj mali odgovara " pa gledam kolika mi je ruka "  Sloba " STA TI IMA DA GLEDAS KOLIKA TI JE RUKA VIDI KOLIKA JE MOJA PA SE NEGLEDAM" AAAAAAAHAHAHAHAHAHAAH ! To su bila vremena a ne ko sad svako pile se ku..i po teretani

--- Kraj citata ---

hahahahaha tu si u pravu primetio sam da sto je žgoljaviji to više mlati pločama bahato

nit manjeg gonceta, nit većeg galamdžije, ovi koji su ogromni i sa stažom, ne lupaju i prave galamu zajedno kao jedan malecni pičvajz ...  

tenssa:
Djeluje mi kao nafuran neki lik, bar po prici...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju