Ostalo > Offtopic
B I S E R I
natasa:
--- Citat: loki ---po meni to bas i nije los savjet a to sto nezna jebiga al savjet sve u svemu nije glup
--- Kraj citata ---
Pa ajde onda ti objasni zasto ne velja da se odmah krene sa suplementacijom.
accountkiller99:
--- Citat: Papageno ---Ja sam prije par godina isao u najpoznatiju teretanu u Sarajevu, Fis.
Tamo radi Bajro (vjerovatno ga neki ovde znaju), covjek ima 56 godina, vjezba cijeli zivot... ama ko kamen je, kad se pozdravljas sa njim ko da te neko mengelama stisne...
Snazan, nikad masan, ma covjek izgleda bolje od momaka od 20 godina, onako orijentacije radi gledao sam ga bez problema radi benc sa 150 kg...
E, sredinom Maja pridje njemu decko, hoce da se nabilda za more, znaci mjesec i po dana i kaze mu...
"Ja hocu da se nabildan.. al ne previse.. eto tako ko vi (Bajro)...
Cijela teretana umire od smijeha a Bajro mrtav ozbiljan kaze. Nema problema :)
--- Kraj citata ---
Kobac:
--- Citat: PitBull Jul 25, 2006, 09:34:11 pre podne ---e imam je jedan biser ali nije iz teretane. Moj drug je izneo teoriju da ako previse koristite ( e sad nisam siguran kako se zove ona spravica sto uzmete u saku i stezete...) da moze da vem pukne vena koja vodi do srca, i da mozete da umrete....
--- Kraj citata ---
PitBull cuo nekad za valsava efekat, ili valsava fenomen, mislim da se tako zove? Mada do pucanja venae cavae ne znam bas da li bi doslo...
PitBull:
--- Citat: Kobac Oktobar 18, 2006, 03:00:03 posle podne ---
--- Citat: PitBull Jul 25, 2006, 09:34:11 pre podne ---e imam je jedan biser ali nije iz teretane. Moj drug je izneo teoriju da ako previse koristite ( e sad nisam siguran kako se zove ona spravica sto uzmete u saku i stezete...) da moze da vem pukne vena koja vodi do srca, i da mozete da umrete....
--- Kraj citata ---
PitBull cuo nekad za valsava efekat, ili valsava fenomen, mislim da se tako zove? Mada do pucanja venae cavae ne znam bas da li bi doslo...
--- Kraj citata ---
Ja licno nisam cuo, ali mene zanima od koga je on to cuo! pitao sam ga ali mi nije odgovorio....
Remetik:
Nisam ni ja! Aj nam objasni!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju