Ostalo > Offtopic
B I S E R I
bez padez:
hehehe ali zar nije onno bas bilo dobro? :( :( :(
Corey:
NE.
Remetik:
--- Citat: bez padez Decembar 29, 2006, 06:15:10 posle podne ---hehehe ali zar nije onno bas bilo dobro? :( :( :(
--- Kraj citata ---
Jok uopste! Ali slika ti je super. Jos malo pa kad sevne dupla biceps na avataru bice to to! :D
bez padez:
pa mislim mogao sam to ja i sada da stavim :roll: :roll: nego mi se vise svidja ova slika 8)
Remetik:
Moram ovo da vam ispricam, a da ne bih kvario temu o treningu nogu by Milos Sarcev, postavicu ga ovde.
Jedan lik, stariji je bavio se ranije BB povukao se posle ozbiljne povrede...vazi za coveka koji dosta zna...poznaje neke stvari i to se vidi, ali pripada definitivno staroj skoli...tipa Pere, Ljubivoja idt... Povela se polemika o mom-->Pedjinom-->Milosevom treningu nogu....ja inace i danas imam blagu povrsinsku upalu, a trening sam odradio u Utorak...i sad kaze on meni ne mozes ti da radis te treninge...oni su "pokriveni" sa svih strana...ti nemas dovoljno hrane za to.. kazem mu ja: .toga dana sam uneo 100 grama proteina samo kroz Optimum, 20 gr Glutamina, 25 Creatina i do uvece sam pojeo 125 gr pirinca i 800 gr mesa u nekoliko obroka, sve ovo posle treninga, pre treninga 10 jaja i jedna tunjevina...gledam me on bledo...kaze jel uzimas anabolike...kazem ne....gleda me i kaze ne uzimas...ja reko ne...pita jel uzimam ???Efedrin???...kazem da ga ne uzimam i da ga necu uzimati do proleca...Kaze: Ne mozes ti da radis te treninge????!!!! Oni uzimaju i ovo i ono i bla, bla, bla... Pa me pita koliko tu ima serija, ja mu kazem...kaze on ma to nema veze s mozgom?????
Sta ja da kazem jednom takvom idiotu??? Od mene je iskusniji, mozdai bolji i dan danas...ali od Pedje, Milosa necu ni pominjati...kako ja njemu da objasnim...sta da mu kazem...nisam nikoga nista pitao...covek ej sam nasao za shodno da mi objasni kako je moj trening zivi kurac (izvinjavam se na recniku, ali nemam adekvatniji izraz) Mnogo me iznervirao magarac...jedino sam mogao da ga napusim...a to ne bi bilo OK zato sto moze otac da mi bude u najmanju ruku??? :evil:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju