Ostalo > Offtopic
B I S E R I
bojan lepojevic:
jeap jedan od skorije..
Batica..rekao bih kao fosna, dolazi prvi put u gym, stojimo Cvele i ja sa njim i pocinje on da izrazava zelje..
Pazi brate, necu ja puno da se nagruvam, za jedno 2-3 meseca ne puno kao Cvele, vise tako kao ti?!?! :shock: :shock:
(Inace tad je bila takmicarska forma u pitanju)..eeeeeeeeeee\
a ko zna, mozda i jesam malo bolji od pilenceta..:(
Sansei:
--- Citat: body Februar 01, 2007, 05:24:13 posle podne ---jeap jedan od skorije..
Batica..rekao bih kao fosna, dolazi prvi put u gym, stojimo Cvele i ja sa njim i pocinje on da izrazava zelje..
Pazi brate, necu ja puno da se nagruvam, za jedno 2-3 meseca ne puno kao Cvele, vise tako kao ti?!?! :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
Pazite na njega,cudo je bodybilding,moze da se odmakne decku pa da za dva meseca nabaci previse misica pa cak i cveleta da stigne!!,i sta posle da radi sa njima!!!!!! :twisted:
Marko BG:
--- Citat: Igor88 Februar 01, 2007, 11:02:51 posle podne ---
--- Citat: body Februar 01, 2007, 05:24:13 posle podne ---jeap jedan od skorije..
--- Kraj citata ---
Pazite na njega,cudo je bodybilding,moze da se odmakne decku pa da za dva meseca nabaci previse misica pa cak i cveleta da stigne!!,i sta posle da radi sa njima!!!!!! :twisted:
--- Kraj citata ---
Odakle si skinuo sliku sto ti stoji u avataru?
Sansei:
Joj nemam pojma,sa sajta neke bilderke,stojala u pozadini a ja preradio!
PitBull:
imam ja druga na treningu koji je kao na serbian rowing sajtu citao sve o dopingu! i pitam ga ja sta je doping kaze on to je koriscenje svih (e sad ja mislim da je ovo rekao) fizioloskih supstanci.... ja reko a kakove su to fizioloske supstance a on kaze ma otkud ja znam tako pise ...... :evil:
isti ortak kaze imam ja jednog ortaka koji od osmog razreda ide u teretanu, ikaze uzimao je svasta nesto i onda je postao ogroman i sad se izduvao! Kaze mu neko pa nemoze preko noci da se izduva, a ovaj ce na to pa nije preko noci nego za dva dana.... :evil: :evil:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju