Multimedia > Slike/Muškarci
IDES.................................
Pirat:
ma to su mentoli koji ne mogu da shvate i razumeju niti zele (kako ti njemu da objasnis krv i znoj... nemoguce), uostalom danas ne moras da budes mnogo edukovan da skapiras da ukoliko neko ZNA sta radi, da je to sasvim druga dimenzija i prica...
Stevan Čerubdžić:
Evo vam jedan primer klasicnog Srbina a dobar deo je takvih...mada mozemo reci mozda bolje klasicnog balkanca.
Pita me za taj i taj lab steroida i ja kazem jako je los, ali taj los je 5e jeftiniji od onog dobrog.
Neka ipak ce da uzme da proba.
Dakle na 5e ce da gleda, mislite da ce takav da plati neki test hormona i slicno koji kosta 2,3,5,10 hiljada dinara da vidi jel sve ok? Sumnjam.
Pa taj nece kupiti ni omegu 3 ni suplement za zastitu jetre tokom ciklusa.
Dakle nisu ljudi "nezdravi" zbog toga i toga nego zbog licne i totalne gluposti.
shonezmaj:
Stevane upravu si...stvarno nisam pomislio kopirati stack nekog lika, nema logike. Ali nisam razmislio prije da ima likova koji ce da vide recimo u slucaju da si napisao priblizan stack i odma bi se bacili na posao ;D
Sad kad si pomenuo labove,isto tako savjetujem bratski svakog lika da ne samo uradi krvni nalaz, nego i nadje dobar i pouzdan lab. Ja sam u bosni platio 90€ krvni nalaz i ubacicu vam jedne prilike sliku cisto da vidite dokle neprofesionalnost privatnih laboratorija ide. Da nisam nakon 3 dana uradio u Austriji novi nalaz hormona boga pitaj kako bi moj pct isao :D :D
Pirat:
svi bi da prodju sto jefitnije , ocekujuci rezultate....
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Oktobar 09, 2018, 02:24:40 posle podne ---skiny bitch hahahah koji hejt bacen, salim se :) jes vala nefer, neki se rezu bas bas lako..
Pedjos,Steve, mislite u startu hgh?
--- Kraj citata ---
nije nuzno da koristi u startu gh ali vrlo moguce
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju