Multimedia > Slike/Muškarci

IDES.................................

<< < (224/233) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Oktobar 09, 2018, 03:52:40 posle podne ---citao sam taj tekst , i mnoge neke druge na temu... brate kada provale taj kod do kraja, game over :)

--- Kraj citata ---

pa provalili su ga,,,
Ian Thorp and Co

Pirat:
Pa da , ali su ga izjebali coveka do krajnih granica... mislio sam bez side ef...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Oktobar 09, 2018, 04:33:13 posle podne ---Pa da , ali su ga izjebali coveka do krajnih granica... mislio sam bez side ef...

--- Kraj citata ---

pa vidis da je nestao sa lica zemlje....najedared...
a zamisli sta se desava sa onima koji nijesu javni :D

Pirat:
Pa bio je neki dokumentarac, covek nije mogao da funkcionise bez teskih antidepresiva itd... da sad ne prepricavam i neke druge stvari... koga zanima lako ce naci, ali svakako da su ga sjeb na vise nivoa... stoga sam rekao kad ce iz laba izaci nesto bes nuspojava, genetski ing...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Oktobar 09, 2018, 04:43:23 posle podne ---Pa bio je neki dokumentarac, covek nije mogao da funkcionise bez teskih antidepresiva itd... da sad ne prepricavam i neke druge stvari... koga zanima lako ce naci, ali svakako da su ga sjeb na vise nivoa... stoga sam rekao kad ce iz laba izaci nesto bes nuspojava, genetski ing...

--- Kraj citata ---

Pa na svakom takmicenju od kada su krenuli sa modifikacijima, pored standardnog lekarskog tima, svi su se pitali ko su 3 cike koje su bile shadow........ispostavilo se da su bili geneticski inzinjeri....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju