Multimedia > Slike/Muškarci

IDES.................................

<< < (44/233) > >>

Bsbejs5:
I da ne zaboravim da dodam,meni licno preko Zejna,Serga Nuberta,Arnolda,Bila Perla,Zironde,Marvina Edera i jos nekih predstavnika stare skole da ih ne nabrajam,nema preko.

Siki_16:
Mogu da iznesem licno misljenje o njegovom izgledu svidjalo se nekom to ili ne u ovom slucaju tebi! Ako ti se ovo svidja ok niko ti ne zamera na tome al ti da nekog prozivas na ovakav primitivan  nacin nece moci !!! Suzdrzacu se od daljih komentara zarad ovog foruma jer necu da se spustam na nivo doticnog.

NPP:

--- Citat: Bsbejs5  Januar 19, 2015, 05:02:36 posle podne ---
--- Citat: Velja FFG  Januar 19, 2015, 04:44:56 posle podne ---Alo bre ovo je BB forum, kakvi su ovo komentari ^^…Kakvo ruglo, pa idi na burek i ana forum, pa tamo gledaj pedercice onda

Bbejs ne odnosi se ovo toliko na tebe, vecini ljudi je bolje gradjen Zane ili neko iz stare skole. Samo ovo je jeben sport, Dex nije mlad, a napreduje svake godine...Preozbiljan sportista, preozbiljan atleta

--- Kraj citata ---
Veljo,razumijemo se potpuno.Mozda sam ja licno naklonjen nekom estetskom izgledu,ali ipak to je moj stav samo..Ono sta meni nije jasno je,dokle ce ovo da ide?Jer definitivno su pocela da se pojavljuju cudovista,a ne ljudi.Ponovo cu da kazem da mi nije jasno koja je krajnja granica i kolika je cijena svega ovoga?

--- Kraj citata ---

Dokle god nauka bude napredovala :D dotle ce ljudi da rastu. Nista oni nisu manje sportisti nego stara garda, samo se nije toliko zloupotrebljavao gh, insulin u toliko ludoj meri, igf i ostale vrste dopinga

Slazem se ja da je za oko lepsi Zane, ali i ovo je brutalno na svoj nacin

@siki misljenja iskazi u temi koja je za to, a ne u temi u kojoj se postavljaju slike najbrutalnijih formi bb-era

Bsbejs5:
Ma Veljo u pravu si,dok bude nauka napredovala ljudi ce rasti.Ali po cijenu cega,zivota,zdravlja?Zavisti od razno raznih hemikalija i pomagala,pretvarajuci sebe u pokretne apoteke i izoblicavajuci se od sintola.Evo da ne idemo cak do stare skole.Kad smo vec kod forumasa meni je mnogo bolja gradja Pedje Petrovica recimo,nego svih ovih cudovista...Ali opet da me pogresno ne shvatis,ja imam ogromno postovanje za ove momke,oni su podredili cijeli svoj zivot ovome rizikujuci ozbiljne zdrastvene posledice.Oni su takodje pomjerili granice moguceg i nemoguceg i postavili nove standarde.Ali definitivno nije to,to.Ovo nijesu ljudi nego monstrumi i ovo nije izgled koji prilici covjeku.Kad bih imao mogucnost da biram prije bih izabrao gradju jednog Serza Nuberta,nego svih ovih zajedno.:)

kikibgd:
jebote 45 godina ...

mene zanima koliko ce jos lik gurati ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju