Multimedia > Slike/Muškarci

IDES.................................

<< < (66/233) > >>

kaljestro:
Вала таман :Д

Али је најјаче кад ми кажу ВОЗИ БИЦИКЛО, ОГРОМАН ЋЕ ТИ ЛИСТ БИТ', и онда ја сконтам, у праву су, само што се ови на Мр О нису никад сјетили да возе бицикло, осим Флекс Луиса јбг :Д

Pedja_Petrovic:

--- Citat: kaljestro  Maj 03, 2015, 12:06:33 posle podne ---Вала таман :Д

Али је најјаче кад ми кажу ВОЗИ БИЦИКЛО, ОГРОМАН ЋЕ ТИ ЛИСТ БИТ', и онда ја сконтам, у праву су, само што се ови на Мр О нису никад сјетили да возе бицикло, осим Флекс Луиса јбг :Д

--- Kraj citata ---

hahahhahah
da
ili necu da radim noge,jer su mi genetski jake,dok sam igrao fudbal pa sam ih razvalio :D

Стрелок:
Skoro kad radih noge, kaž mi drug "zar ti nije bolje da voziš biciklu tamo u kardio zoni, umesto što radiš te silne vežbe" :D
reko sam mu da to preda mnom ne izgovara više, sramota m :D

kaljestro:

--- Citat ---hahahhahah
da
ili necu da radim noge,jer su mi genetski jake,dok sam igrao fudbal pa sam ih razvalio :D

--- Kraj citata ---
Тај рад... Да ми је од фудбала и кошарке, има' бих у најмању руку ка' Том Плац, а овако кубурим :Д

--- Citat ---Skoro kad radih noge, kaž mi drug "zar ti nije bolje da voziš biciklu tamo u kardio zoni, umesto što radiš te silne vežbe" :D
reko sam mu da to preda mnom ne izgovara više, sramota m :D
--- Kraj citata ---
Мени кад кажу да раде ноге трчањем, само кажем ПА ДОБРО и не почињем никакву расправу :Д

Стрелок:
Tako i najbolje. ako bih ušo u raspravu samo bih se iznervirao, tako da gledam da štedim svoje živce

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju