Multimedia > Slike/Muškarci
IDES.................................
Pedja_Petrovic:
Verujem da svi razumete eng jezik pa evo sto se kaze official: I know this will get a lot of negative comments but, what's wrong with letting your son / daughter do what they love? This isn't child abuse, it's dedication, this kid and his brother are both into weight lifting, this is their dream so why stop them?
-Vase misljenje?
For those who think this is fake, check out his page @giulianostr0e
x3mmmm:
--- Citat: Pedja_Petrovic Mart 09, 2016, 03:31:36 posle podne ---Verujem da svi razumete eng jezik pa evo sto se kaze official: I know this will get a lot of negative comments but, what's wrong with letting your son / daughter do what they love? This isn't child abuse, it's dedication, this kid and his brother are both into weight lifting, this is their dream so why stop them?
-Vase misljenje?
For those who think this is fake, check out his page @giulianostr0e
--- Kraj citata ---
Moje misljenje je da nikad nije prerano za poceti sa treningom i ishranom, rec prerano, po mom skromnom misljenje, u ovom sportu postoji samo po pitanju upotrebe hormona...nicega drugog. Ako dete zaista voli i zeli (a ne da mu se servira i da se primorava da vezba) mislim da je roditeljska odgovornost da mu u tome pomognu i pruze prave informacije i obezbede nacine da od malih nogu radi ono u cemu uziva i sta voli. Jer na kraju krajeva, sport je isto sto i nauka...ako dete od malih nogu pokaze interesovanje za matematiku...zar mu treba oduzeti knjigu i olovku i u ruke staviti kockice i autice...jer, jelte, on je dete i od njega se ocekuje da se igra. Ali danasnja situacija je...najblaze receno...zabrinjavajuca...evo licnog primera...bio kod burazera i vidim njegova cerkica (3.5 godine) lepi slicice a ne zna brojeve, i ja uzeo da joj pokazem brojeve (zeli da zna, pazljivo slusa i upija) i kako sta..i dolazi njena majka i objasnjava mi da to ne radim jer su im rekli da u obdanistu uce tek posle brojeve i ako nauce decu onda kada budu ucili brojeve nece im biti zanimljivo i bice nemirna (gle...morace da im posvete ekstra paznju) i bice pametnija od druge. Danas je valjda normalno teziti ka tome da budes prosecan. Teznju ka tome da budes bolji od drugih danas nazivaju arogancijom i ludilom.
Pedja_Petrovic:
Opa...samo NECURAL :D :D :D 3:)
Pedja_Petrovic:
KALASNJIKOV +samo NECURAL.Molim samo bez stresa i stresnih situacija :D :D
Pirat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 29, 2016, 03:08:13 posle podne ---Morao sam ovde da stavim:
Fotka vredna svakog postovanja! Kareem Abdul Jabar sa TRENEROM na pocetku svoje karijere i zahvalnost prema coveku nakon niza godina i zavrsetka karijere!! FENOMENALNO!
--- Kraj citata ---
Kareem je velicina, definitivno vanserijska NBA zvezda...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju