Multimedia > Slike/Muškarci

IDES.................................

<< < (137/233) > >>

SlobodanS:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 09, 2016, 10:45:32 pre podne ---moram priznati koliko god mi tesko bilo TANKO!!

--- Kraj citata ---

Jasno je bilo da on nece masu neku imati,cak je i sam to jednom prilikom rekao da nece biti najveci tamo i sve je to u redu,ali mene "brine" sto ni defka nije na zavidnom nivou(naravno pricam o nivou MISTER OLIMPIJE da ne budem pogresno shvacen..)

Stevan Čerubdžić:
Sta imaju zajednicko zmija i Kevin Levroni tokom ovih priprema za mr O? I jednoj i drugom smo isto puta videli noge tokom tog perioda. :D

vlado0550:
Kevin je legenda u bb sportu i zaslužuje da tu ostane, ovo što je naparvio sa 52 godine isto za svaki respect, ali nije mi jasno na koji način se uopšte uspio naći na mr.olympia, znam da su nešto mjenjali pravila za kvalifikacije, ali koliko znam moraš pobijedit na nekom od velikih takmičenja, njega nismo nigdje vidjeli, ipak je prevelika privelegija, da nekažem da se od ovog sporta opet pravi zajebancija i dopušta nekima da idu van svih pravila.

SlobodanS:

--- Citat: vlado0550  Septembar 09, 2016, 06:24:57 posle podne ---Kevin je legenda u bb sportu i zaslužuje da tu ostane, ovo što je naparvio sa 52 godine isto za svaki respect, ali nije mi jasno na koji način se uopšte uspio naći na mr.olympia, znam da su nešto mjenjali pravila za kvalifikacije, ali koliko znam moraš pobijedit na nekom od velikih takmičenja, njega nismo nigdje vidjeli, ipak je prevelika privelegija, da nekažem da se od ovog sporta opet pravi zajebancija i dopušta nekima da idu van svih pravila.

--- Kraj citata ---

Dobio je,kako su napisali "special invite"...

SlobodanS:
Plasi decu po kvartu...

PS: Ponosni vlasnik Frank McGrath

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju