Multimedia > Slike/Muškarci

IDES.................................

<< < (191/233) > >>

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: VOJA.S  Februar 18, 2018, 03:57:12 posle podne ---Sta njemu moze da donese chest press sa ogromnom kilazom i jednim ponavljanjem???

--- Kraj citata ---
Bas to...

Strahinja1993:

--- Citat: Rade Merdovic  Februar 18, 2018, 04:40:16 posle podne ---Hranjenje ega i svojih fanova nikad necu shvatit nekoga na tom nivou tako nesto da radi..
A ono sto me zanima kako izgube bukvalno sve u 20 dana mislim razumijem da se ne hrane treniraju i vrv su off u tom periodu ali ono ..

--- Kraj citata ---
Izgubi se lako, ima nesto u tome kada lezis u bolnici. Ja sam ev imao 2 hirurske intervencije i oba puta sam izgubio po 10ak kilograma za 2 nedelje. Ta hrana, pa lezanje, stres i sve ostalo itekako utice na sve

SlobodanS:
Mi ne bi izgubili puno,samo bi malo "olabavili" sto bi se vratilo na staro uz par nedelja nazad na treningu,ali neko kao sto su oni na ogromnoj hemiji i u max brzini,oni jebiga izgube jer telo jednostavno ne moze to da sacuva u bilo kojim drugim uslovima...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VOJA.S  Februar 18, 2018, 03:57:12 posle podne ---Sta njemu moze da donese chest press sa ogromnom kilazom i jednim ponavljanjem???

--- Kraj citata ---

Lajkove - foloverse
sve one koji "znaju" da treba gurati, ali ih dribleri "jebedu" sa tim sto postoji druga strana itd ;D

VOJA.S:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 19, 2018, 05:54:14 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Lajkove - foloverse
sve one koji "znaju" da treba gurati, ali ih dribleri "jebedu" sa tim sto postoji druga strana itd ;D

--- Kraj citata ---
Lajkici, folovercici...:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju