Ostalo > Offtopic
Nagomilavanje vode u telu
Remetik:
Posto sam primetio dosta momaka kojima misici stvarno deluju previse mlohavo, na ne kazem napumpano, zanima me sta treba izbegavati da ne bi doslo do takvog stanja tela??? Pretpostavljam da je najvecim delom stvar u losoj ishrani. Ja sam jedno vreme izbacio natrijumovu so, ali sam popio opasne kritike zbog toga :? .
PS Ne radi se samo o ljudima koji su uzimali hemiju, mada su u vecini.
IFBBPro:
Nije stvar u vodi u misicima.. pa jel ti znas da su takmicari na takmicenju puni vode, odnosno MISICI su im puni vode. Nevolja je kad imas potkoznu vodu.. i kad si debeo.. e onda to izgleda ˝mlohavo˝.. a voda u misicima.. nema nista bolje od toga :) 65% misica je voda..
Remetik:
--- Citat: IFBBPro ---Nije stvar u vodi u misicima.. pa jel ti znas da su takmicari na takmicenju puni vode, odnosno MISICI su im puni vode. Nevolja je kad imas potkoznu vodu.. i kad si debeo.. e onda to izgleda ˝mlohavo˝.. a voda u misicima.. nema nista bolje od toga :) 65% misica je voda..
--- Kraj citata ---
Ma znam ja da je veci procenat misica voda... Mislio sam na tu potkoznu ili kako vec. Nisam siguran da je ona ekvivalent debljini?!
sempai:
a sada cu i dalje da buem dosadan...
mlohavo za mene nije napumpano....a ja pijem dosta vode..i do 5 lit dnevno a ne koristim suplementaciju (jos uvek)..
zanima me efekat tolike kolicine vode na telo, na misice...
ukoliko dehidriram u toku noci, (iz bilo kog razloga, alkohol npr. :oops: ) ujutru primetim kako su poiskakale vene, kako su se usekli misici itd ali sam nekako sam sebi manji...
kada pijem normalno vodu sve se pomalo zaokrugli ali izgledam sebi ok i nista nije mlohavo vec izgleda napumpano
a drugo pitanje je u bas u vezi tog pumpa...ako radim grudi jednom nedeljno, npr ponedeljak, one lepo izgledaju do recimo cetvrtka, ali kao da se opuste pet sub i ned...otprilike misic mi je pump dok traje upala ..
da li je trip, subjektivan osecaj, ili realnost
Remetik:
--- Citat: sempai ---a sada cu i dalje da buem dosadan...
mlohavo za mene nije napumpano....a ja pijem dosta vode..i do 5 lit dnevno a ne koristim suplementaciju (jos uvek)..
zanima me efekat tolike kolicine vode na telo, na misice...
ukoliko dehidriram u toku noci, (iz bilo kog razloga, alkohol npr. :oops: ) ujutru primetim kako su poiskakale vene, kako su se usekli misici itd ali sam nekako sam sebi manji...
kada pijem normalno vodu sve se pomalo zaokrugli ali izgledam sebi ok i nista nije mlohavo vec izgleda napumpano
a drugo pitanje je u bas u vezi tog pumpa...ako radim grudi jednom nedeljno, npr ponedeljak, one lepo izgledaju do recimo cetvrtka, ali kao da se opuste pet sub i ned...otprilike misic mi je pump dok traje upala ..
da li je trip, subjektivan osecaj, ili realnost
--- Kraj citata ---
Joj bre! Pa, vodu i treba da pijes, to je dobro! Kada sam rekao napumpan mislio sam pogrdno! Mislio sam na ljude koji nemaju punocu, cvrstinu misica! Oni koji izgledaju lepo samo kada su obuceni i oni koji izgube trecinu kilaze posle kure ili dijete! Tto nema direktne veze sa unosom vode, nego sa materijama koje vezuju vodu u organizmu poput natrijuma....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju