Ostalo > Offtopic
TERETANA.BA - Istine i laži
m.o.p:
Stvarno su smiješni,saćuvaj bože.
breshahils:
Zamolio bi admine da ne brišu ovu temu jer stavrno mislim da treba ovakva tema ovde, jer oni na tom buđavom forumu STALNO pljuju po X3M i svim ostalim forumima koji iole vrede.
Njihova glupost je IMPRESIVNA i po meni ko veruje tom forumu je baš zamlata :)
Pedja_Petrovic:
evo i da se ja oglasim
ja sam slicno razgovarao jednom sa tim momkom i postigli smo neki dogovor kojeg on ocigledno ne postuje iz njegmu znanih razloga.
ali dobro
sta je tu je
biti ce reseno ovako ili onako
nego meni jedno drugo nije jasno
zar je moguce da neko moze u opste da to radi?
mislim
svi mi koji imamo forume i znamo kako stvari funkcionisu itd itd itd itd
ali sistem da sam se registujres svaki dan pod 5 nickova i sam sebi postvljas pitanja i dajes odgovore je odista vis nego neverovatan
ja jednostavno ne mogu da verujem da to neko moze da radi u opste na tako nizak nacin
mislim
neznam cemu poenta cele price?
kao da imas sizofrena cepanja pa sam sebe nesto pitas i odgovaras?
mogao bih da shvatim da je bosna trziste od 5 mil ljudi pa da se to radi tj da taj forum u opste i cita neko
mejdtuim
ako taj forum jako malo ljudi prati.a prati sto je cienjinca i sto i jedan malo bolji admin moze da proveri tj to se veoma lako proveri kolika je posecenost nekog od foruma itd itd itd itd,i onda kada dobijes te paratmere u stvari vidis da si sam sebi najbolji gost u kafani
meni onda nije jasno iz kog razloga cela ova prica
u svakoj kulturnoj zemlji konukrencija postoji i naravno da je svima nama problem konkurencija
ali da se stvari desavaju na ovaj nacin...hmmmmmm
mislim
ja znam da uvek postoji brend koji nek gura,radi vece zarade.
to je logicno i toga ce uvek da bude
ali mi nikaki nije jasno dali je moguce da neko moze da kaze da je 222 brenda smece a da je samo jedan dobar..pa onda posle tog jednog jos jedan i tako ukupno tri brenenda na svetu valjaju a sve je ostalo nista
meni tu nesto ne stima
A SVAKOM NORMLANOM COVEKU KOJI IMA INTERNET ce biti sve jasno
jer
jadan je onaj koji se ogranici na jednu informaciju
jadan je onaj forum koji je osudjen da na njemu pise jedan i admin i mod i clan i sve ostalo
jadan je onaj ciji se poslovni interes zasniva na recenici I POSLE MENE-JA
ITD
jer
na ovja forum dolaze mnogi ljudi iz bosne
i sada
svako normalan a takvih je 99% ce shvatiti o cemu se ovde radi
dis00:
Zalosno je sto SVI o tom forumu već SVE znaju a tek sada se jedan od ostecenih javno oglasava.
Taj forum cak ni moderatori ne posjecuju... treba li jos nesto vise reci?
A 'gazdu' licno poznajem, ne pretjerano dobro ali prilikom par posjeta prodavnici tražeći određene suplement shvatio sam otprilike kakva je situacija s obzirom da sam se svaki put vratio praznih ruku a pune glave-bajka o 'sci-mentor', naime oficialnoj suplementaciji kako ragbi lige tako i ragbi selekcije Velike Britanije :)
Siledra:
To je tema sa prve strane naše rasprave.
Šta reći...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju