Ostalo > Offtopic

TERETANA.BA - Istine i laži

<< < (6/11) > >>

Need for steel:
Tog lika znam onako iz vidjenja.....nekoliko puta sam ga i sreo u teretani,cak sam i kupovao kod njega i stvarno mi ae cinio kao OK covjek i prodavac,ali ovo i tesko propadanje Teretana.ba foruma u zadnje 1-2 godine mi je totalno promijenilo misljenje o njemu.....
Prije je vodio dobar posao sa kvalitetnom ponudom suplemenata,doduse sa naglaskom na Nutrabolics,ali niko nije bio prisiljen da samo njega bira,cak su i cijene bile malo nize od konkurencije.
A sad ima samo 3 vrste suplemenata koji se dizu u nebo,a svi ostali pljuju....
Cak mu je i naziv radnje ostao Nutrabolics.d.o.o,a Nutrabolicsa nigdje :D

breshahils:

--- Citat: LazicExyu  Januar 02, 2011, 06:46:13 posle podne ---vidis koliko je posvecen, jedan nebitan lik zajebava toliko ljudi u bosni i srbiji..

--- Kraj citata ---

On to radi KONSTANTNO par godina, mene su banovali od tamo kad sam im napisao da zavlače narod i rekao im šta mislim.
Po meni samo retard može smatrati njihov forum za validnim, ili neko ko nezna za ostale forume + je početnik.

Siledra:
Zanima me koji bi komentar dali za podatak da je SCI MENTOR Chocolate Isolate Protein  testiran i da sadrži svega 55% proteina.

--- Citat ---Re: Sci Mentor's supplementation
I've said before I won't go into any detail on the testing we've done but for this one i'll break what i've said I won't do and release the info (and i've confirmed with the guys in the Co-Op so they are happy with the info being released).

We tested Sci Mentor's Choc Isolate protein. It came out at 56% protein.
--- Kraj citata ---

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=125164931

igor2806:
ali pazi ....

Zovem se Radojica i živim u Topoli. Počeo sam ići u jednu novu teretanu koja se otvorila u našem selu i onako fino je opremita. Neki dan sam kupjio u Gradišci kod jednog momka što prodaje preparate iz Belgije protein koji se zove Nanox Protilox.

kakva recenica ,ccc

Statistika
Kontakt Radojica

Zadnji put prijavljen/a:
    sri nov 24, 2010 10:22 pm
Ukupno postova:
    1 | Pronađi postove korisnika/ce
    (0.00% od svih postova / 0.03 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
    BODYBUILDING OSNOVE
    (1 post / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
    Nanox Protilox Belgija ?
    (1 post / 100.00% od postova korisnika/ce)

Need for steel:
Ima jos puno takvih ko "Radojica"....
Jednom sam cak naletio na temu u kojoj clan "Predrag Pedja"  upucuje pitanje clanu "Lazic".......a pritom koristi epitete tipa:najmudriji,prosvetitelj i sta ja znam jos :D :D :D
Nakon toga ovaj obevacava odgovor kad se konsulutje sa svojim timom strucnjaka :)
Nimalo suptilno ismijavanje realx3m i ex-yu fitness foruma i njihovih osnivaca....
Tema je na zalost obrisana :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju